Germontis
Image default
Vakantie

De 5 beste steden in Brazilië om met een huurauto te bezoeken

Brazilië is een enorm land dat enkele van de mooiste stranden, dichte regenwouden en rijke moerasgebieden herbergt. Brazilië is ook het meest bezochte land in Zuid-Amerika. Het land heeft vele bruisende steden en dorpen samen met ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid. Dit land staat bekend om zijn spectaculaire carnavals, geweldig voetbal op elke hoek van de straat en gouden zandstranden. Met zoveel mooie steden om te bezoeken in Brazilië, zijn hier de 5 beste steden die je moet bezoeken tijdens je rondreis door Brazilië.

Voordat je op reis gaat naar deze 5 beste Braziliaanse steden, is het een goed idee om een auto te huren. Met een huurauto kan je zonder zorgen door het land reizen en met gemak van de enen naar de andere stad rijden. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Brazilië en je kan gemakkelijk een vergelijking maken tussen de verschillende autoverhuurdiensten voordat je een huurauto kiest die past bij je budget. Je kan zelfs je reisagent of hotel vragen om de autoverhuurdiensten voor je te vergelijken. In Brazilië kun je een auto huren bij bedrijven als Gramado Locadora, Lokamig, Foco, BM Autolocadora, Dollar, RHP, National, Maggi Rentacar, Serve Sul, YES, Sigma Locadora, Thrifty, Alamo, Alugue Brasil, Sucesso Locadora, Movida, Europcar, Enterprise, Sixt, Porto Seguro RentaCar, Inova, Mister Car, Localiza, Unidas, IguFoz, Budget, Hertz, Locarx, Avis, Express en Topo. Er zijn veel goedkope autoverhuur aanbiedingen die je kunt krijgen in Brazilië en je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan huurauto’s.

Wanneer je een huurauto hebt uitgekozen, kunnen we op reis vertrekken naar de 5 beste steden in Brazilië die je moet bezoeken.

1. Brasilia

De hoofdstad van Brazilië is de beste plaats om je vakantie te beginnen. Brasilia heeft voor iedereen iets te bieden, van cultuur tot entertainment. Enkele van de populaire bezienswaardigheden in Brasilia zijn het Federal Reserve Museum, het Museum van Brasilia en het Nationaal Theater. Er zijn veel professionele voetbalstadions in Brasilia en je kan er op eender welk moment een voetbalmatch bijwonen. Het nachtleven van Brasilia is ook de moeite waard.

2. Salvador

Een van de topbestemmingen in Brazilië om het carnavalsseizoen te vieren is Salvador. Deze kleine versie van Rio de Janeiro is een beroemde plek voor toeristen met zijn kleurrijke Portugese koloniale architectuur, vrolijke cultuur en schilderachtige kustlijn.

 

Salvador is een van de populairste toeristische trekpleisters in Brazilië en de beste plaats om de levendige Afro-Braziliaanse cultuur, de nachtelijke straatfeesten en de prachtige kunstscène te ontdekken.

3. Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is een andere zeer populaire toeristische bestemming in Brazilië. Veel buitenlanders beschouwen de stad zelfs als de hoofdstad van Brazilië. Rio is de gastheer van het meest spectaculaire carnaval ter wereld, het beroemde standbeeld van Christus de Verlosser en vele prachtige stranden. De gouden zandstranden Copacabana en Ipanema zijn de beroemdste attracties om te zonnebaden en als je hier toch bent, vergeet dan niet het schilderachtige Corcovado National Park en de Suikerbroodberg te bezoeken.

4. Sao Paolo

Sao Paolo is een chaotische en bruisende stad in Brazilië waar je kunt genieten van een culturele mix, vele nachtclubs, restaurants en bars. De stad heeft een bevolking van meer dan 12 miljoen mensen en het is een stad die je niet mag missen als je door Brazilië reist.

5. Fortaleza

Fortaleza is een andere zeer bekende stad in Brazilië en het perfecte toevluchtsoord voor natuurliefhebbers. Met zijn overvloed aan wilde dieren en weelderig groen, heeft Fortaleza vele zandstranden en heerlijk weer, waardoor het een populaire toeristische bestemming is geworden bij iedereen.

https://www.autoprio.nl