Germontis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wil je van jouw kleintje ook een ruiter maken? Start met paarden speelgoed!

Het is weer zover: de kerstboom mag van de zolder gehaald worden! Ok, bij de fanatiekelingen in ieder geval! Of je nou een liefhebber bent van kerstbomen of niet, de feestdagen komen er weer aan en het is tijd om na te gaan denken over wat voor speelgoed jij dit jaar aan jouw kleintjes wilt geven. Of heb je elk jaar een surprise en moet je nog een leuk cadeautje verzinnen voor je neefje of nichtje? Start dan op tijd met het bestellen van een cadeautje want de bezorgdiensten zullen het dit jaar nog drukker krijgen dan vorig jaar.

Paardenliefhebbers

Ben jij zelf een liefhebber van paarden en beoefen je misschien zelfs de paardensport? Hoe leuk is het dan als jouw kind dezelfde passie heeft? Veel kinderen ontwikkelen een passie voor onderwerpen waarmee hun ouders nauw betrokken zijn. Ging jij als kind vaak met je ouders mee naar de paarden? Dan is de kans heel groot dat je later zelf ook betrokken blijft bij de paardenwereld. Wist je trouwens dat Nederland ongeveer 500.000 ruiters kent en dat er ruim 400.000 paarden in Nederland zijn? Dat is een flink aantal en dit aantal blijft waarschijnlijk elk jaar groeien.

Om succesvol te worden in een bepaalde sport, is het handig om al vroeg te beginnen. Je bent nooit te laat om te leren, maar vroeg beginnen helpt zeker mee. Wil jij dat jouw kindje bijvoorbeeld al jong leert hoe het voelt om op een zadel te zitten? Ga dan eens op zoek naar een leuk en veilig hobbelpaard om op te oefenen. Zo krijgen ze op jonge leeftijd al een goed gevoel bij de paardensport. 

Houten speelgoed

Meewerken aan een beter milieu begint bij jezelf! Waar we 10 jaar geleden nog volop plastic spullen bestelde zonder er bij na te denken, worden we steeds bewuster wat goed is en wat niet. Veel mensen kiezen er dan gelukkig ook voor om houten paarden speelgoed aan te schaffen en het plastic speelgoed niet meer te bestellen.

Ben jij op zoek naar een fijne webshop met een goede service? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Bo-Anne.nl, een bedrijf gevestigd in Breda. Scherp geprijsd, snel bezorgd en een fijne klantenservice mocht je vragen hebben over de producten.