Germontis
Image default
Muziek

De pluspunten van Allen and Heath

Waar het allemaal begon voor Allen and Heath

Allen and Heath is een toonaangevende fabrikant van mixing consoles en accessoires. Tot op de dag van vandaag behoren zij tot de crème de la crème in deze wereld. Hun apparatuur is wereldwijd geliefd en zorgt ervoor dat vele bands en evenementen volledig tot hun recht kunnen komen. In 1969 zag het Engelse bedrijf het levenslicht wanneer het mixers bouwde voor grote namen als Genesis, The Who en Pink Floyd. De jarenlange ervaring en brede expertises binnen het team zorgen dat er mixing systemen van fenomenale kwaliteit worden gebouwd die antwoord geven op de grote vraag naar professioneel geluid.

De kracht van de SQ series

Een van de meest geliefde productlijnen van Allen and Heath is de SQ series. Deze zijn ontwikkeld om te werken met een prachtige live sound. Er is veel aandacht gestopt in pluspunten als de lage latency, handige plugins en flexibele FX engines. Hierdoor kan met de SQ-5, SQ-6 of de SQ-7 een zeer persoonlijk geluid gecreëerd worden door de gebruiker. Dat is ideaal, want elke vraag naar audio is anders. Een geweldig pluspunt van deze modellen is dat er tientallen microfoons tegelijkertijd op aangesloten kunnen worden. Hierdoor zijn grote live broadcasts totaal geen probleem.

Inzetbaar voor vele doeleinden

Waar je wellicht in eerste instantie vooral denkt aan artiesten en bands, is het ook leuk om te weten dat vele andere organisaties en evenementen gebruikmaken van de superieure audiokwaliteit van Allen and Heath. Hun apparatuur wordt bijvoorbeeld ingezet op zakelijke evenementen zoals congressen en beurzen. Daarnaast zijn ook de eerder genoemde live broadcasts geen enkel probleem. Een gigantische tv-show of een professionele musical: Allen and Heath biedt het antwoord met hun mixing consoles.

Perfecte apparatuur voor op tour: dLive

Voor artiesten of bands en andere evenementen die veel onderweg zijn heeft Allen and Heath de dLive series ontworpen. Dit zijn zeer compacte modellen die absoluut niet inleveren op kwaliteit. De superieure audio klinkt ook in deze handzamere modellen geweldig door de krachtige core en de mogelijkheid van het gebruik van effects. Zelfs de beginner op dit gebied kan prima uit de voeten met deze modellen. Allen and Heath zorgt ervoor dat de focus ligt op de ervaring van het mixen en niet op de mixer zelf. Zo weet jij zeker dat jij het beste uit jouw evenement of gig kunt gaan halen. De mixing consoles en de bijbehorende accessoires van Allen and Heath staan jou hierin bij.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/allen-heath/