Germontis
Image default
Gezondheid

De rollators van Rollz, waar komt het vandaan en wat zijn de voordelen

 

De rollators van Rollz hebben veel voordelen voor de mensen die extra ondersteuning  nodig hebben tijdens het lopen. Van jonge mensen die behoefte hebben aan een beetje ondersteuning tijdens het lopen tot mensen die getroffen zijn door beroertes of Parkinson hebben en speciale signalen nodig hebben.

De rollator werd uitgevonden in 1978 door iemand die zelf polio gehandicapt was. Via het Zweedse ontwikkelingsfonds kwam de vrouw in contact met een bedrijf dat een prototype maakte.

Voordelen van de Rollz Rollators

De Rollz rollators hebben allemaal een erg mooi modern design die bij iedereen zal passen. Op de Rollz rollators kun je dankzij de slimme werking genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Het grootste voordeel van de Rollz rollators is dat je letterlijk alles kan doen wat te voet te bieden is. Met de Rollz rollators kun je comfortabel en flexibel naar buiten boodschappen doen, naar het winkelcentrum winkelen, naar het park, naar een museum en lekker op stap of op vakantie.

De Rollz rollator zal ervoor zorgen dat je loophouding verbeterd wordt en dat je goed wordt ondersteund tijdens het lopen.

Voor mensen die een beroerte hebben gehad of Parkinson hebben is de Rollz Motion Rhythm de perfecte oplossing. Deze rollator helpt met het afgeven van nodig signalen die de beweging stimuleert. 

De Rollz Rollators zijn perfect voor de mensen die chronische ziektes hebben, omdat de rollators zo zijn ontworpen dat de lichaam niet extra belast wordt. Ook zijn de Rollz Rollators erg goede Rollators voor de mensen die aan het revalideren zijn. De rollators van Rollz ondersteuning het revalidatieproces na een ongeluk of trauma.

Rollz Rollators zorgen ervoor dat je hulp krijgt tijdens het lopen en dat je toch altijd in beweging kan blijven. Dit is namelijk essentieel voor de mentale en fysieke toestand van de mens.