Germontis
Image default
Woning en Tuin

Een uniek oud eiken tafelblad voor jou!

Ben jij op zoek naar een mooi oud eiken tafelblad? Dan ben je hier op het juiste adres. Dit bedrijf maakt voor jou een uniek oud eiken tafelblad die het pronkstuk van jouw kamer zal worden. Een oud eiken tafelblad van dit bedrijf betekent dat jij een oud eiken tafelblad hebt dat zeer uniek is en dat vol is met karakter. Een oud eiken tafelblad van dit bedrijf wordt namelijk met de hand gemaakt, met onbewerkt en natuurlijk hout. Hierdoor is elk oud eiken tafelblad ook weer anders dan de vorige en volgende die zij zullen gaan maken voor jou.

Onbewerkt hout

Als jij een oud eiken tafelblad bij dit bedrijf besteld, zal je er zeker geen spijt van gaan krijgen. Een oud eiken tafelblad van dit bedrijf is prachtig, uniek en vol met karakter. Een oud eiken tafelblad van dit bedrijf wordt namelijk gemaakt met onbewerkt hout. Dit houdt in dat het hout wat gebruikt wordt voor een oud eiken tafelblad vaak al een andere functie heeft gehad in het verleden. Jouw eigen oud eiken tafelblad had een prachtig bankje in de bergen in Frankrijk kunnen zijn! Zo heeft elke oud eiken tafelblad zijn eigen rijke geschiedenis en extra toegevoegde waarde!

Handgemaakt

Elk oud eiken tafelblad wat dit bedrijf produceert wordt volledig met de hand gemaakt. De expertise en zorgvuldigheid dat dit bedrijf heeft, zorgt ervoor dat jij straks een prachtig oud eiken tafelblad in huis zal gaan hebben! Eerst wordt er voor een oud eiken tafelblad genoeg hout verzameld van dezelfde kleur en dezelfde maat. Als er eenmaal genoeg is om een oud eiken tafelblad te maken, gaat het process van start. Jouw oud eiken tafelblad kan door het feit dat het onbewerkt hout is hier en daar bijvoorbeeld een deukje hebben of een ander krasje die het verleden laat zien.