Germontis
Image default
Beauty en verzorging

Ga jij voor highlights of wordt het toch een complete haarkleurmetamorfose?

Coronakapsels zijn tegenwoordig weer verleden tijd en sommigen gaan inmiddels alweer voor een tweede keer sinds het openen van de kapper langs voor een behandeling. Misschien wordt het bijvoorbeeld weer tijd om de dode puntjes eraf te knippen, het haar opnieuw in model te brengen of een ander kleurtje in het haar aan te laten brengen. Echter, geef jij in dat laatste geval de voorkeur aan de freelights-techniek of ga jij liever voor een foliebehandeling? Kapsalon delft One Kappers legt het verschil je graag uit en zorgt gelijk voor een realisatie van de geprefereerde behandeling!

1. Stralende lokken met freelights

De kappers van One Kappers zijn gespecialiseerd in het kleuren van kapsels aan de hand van de freelights-techniek, die ook wel freehand painting genoemd wordt. Dit heeft ermee te maken dat de kapper het haar verft uit de losse pols, waardoor er nauwkeurig te werk gegaan kan worden. De highlights worden namelijk heel precies aangebracht en maken het dus ook mogelijk om uitgroei minder zichtbaar te laten zijn. Ideaal, niet?

2. Een kleurtje in je haar door de folietechniek

Naast freelights is het mogelijk om je haar te laten verven middels een folietechniek. De hairdresser delft zal in dit geval meerdere highlights dicht op elkaar zetten, waar uiteraard de tijd voor genomen zal worden. De highlights zullen door deze manier van kleuren minder zichtbaar uitgroeien, doordat de gekleurde lokken dichter op elkaar zitten.

3. Een complete haarkleurmetamorfose

Zijn een aantal highlights voor jou niet voldoende, maar voldoet een complete kleurbehandeling beter aan jouw wensen en eisen? Kies er dan voor om je hele coupe te laten kleuren door de kappers van One Kappers. Daarbij zullen we eerst kijken wat jij hiervan verwacht en hoe dit het beste in praktijk gebracht kan worden, voordat de kappers daadwerkelijk aan de slag gaan.

https://www.onekappers.nl/