Germontis
Image default
Bedrijven

Gaswasser en cycloon afzuiging voor een schone werkplek

Gaswasser en cycloon afzuiging voor een schone werkplek

Ben je op zoek naar een gaswasser of een cycloon afzuiging? Dan zit je goed bij Mesys Luchttechniek. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse toepassingen in industriële industrieën en processen. Een gaswasser is verplicht in fabrieken. Deze installatie zorgt er voor dat een gasstroom intensief in contact gebracht wordt met een vloeistof. Bepaalde gasvormige deeltjes worden dan uit het gas over laten gaan in de vloeistof. Op deze manier wordt er voorkomen dat er bepaalde dampen in de atmosfeer komen die slecht zijn voor het milieu en de volksgezondheid. Hiermee worden ook klachten over stank teruggedrongen.

Waarom een cycloon afzuiging?

Als er veel machines in een ruimte staan, is overtollig stof een factor die altijd aanwezig is. Dit komt terecht in de stoffilters van de machines, waardoor de levensduur van de machines verkort wordt. De aanwezigheid van een cycloon afzuiging zorgt er voor dat dit stof niet in de stoffilters komt, waardoor de levensduur van de machines verlengd wordt. De afzuiger functioneert als voorafscheider. Het stof wordt opgezogen voordat het in de stofzuiger van de machine terecht kan komen. De filters worden dan minder belast. Moet je veel hoeveelheden stof scheiden van de lucht? Dan is een cycloon afzuiging een zeer goede optie.

Kijk op de website van Mesys Luchttechniek

In dit blog kan uiteraard lang niet alles verteld worden over cycloon afzuiging en gaswassers. Kijk daarom vooral op de website van Mesys Luchttechniek, waar veel meer informatie te vinden is. Ze gaan graag met jou om de tafel om te kijken naar de mogelijkheden omtrent de gaswasser of de cycloon afzuiging. Ook als je nog meer informatie wenst, kun je gerust contact met ze opnemen. Je kunt bellen, e-mailen of vul gewoon het contactformulier in!

https://www.mesys.nl/