Germontis
Image default
Bedrijven

Ontruiming in Apeldoorn voor een woning

Ontruiming in Apeldoorn voor een woning

Ben je op zoek naar een bedrijf voor ontruiming in Apeldoorn of ontruiming in Enschede? Ik heb onlangs 038 Woningontruiming ingeschakeld voor de ontruiming van een huis. Een huisontruiming is altijd een verdrietige zaak. In mijn geval was het een huis waar ik vroeger vaak was. Er woonde niemand meer, dus het moest leeggehaald worden zodat het in de verkoop kon. Ik ben blij dat ik er voor heb gekozen om het niet zelf te doen, maar door het professioneel te laten aanpakken. Ze gaan zeer netjes en respectvol met de situatie kom, iets wat ik zeker kon waarderen.

Professional voor woningontruiming

Het fijne van 038 Woningontruiming, is dat ze een professional zijn op het gebied van woning ontruiming. Het maakt ze niet uit wat de reden is van de ontruiming, alles wordt netjes en professioneel aangepakt. Voordat ze ook maar een offerte versturen, komen ze eerst kijken op locatie. Zo kunnen ze een goede inschatting maken van de werkzaamheden. Op basis daarvan geven ze je een passende prijs. Je kunt voordat ze beginnen met de ontruiming een lijst geven met kostbare spullen. Deze worden voor jou apart gehouden zodat je ze terug krijgt na de ontruiming.

Donatie aan goede doelen

Alle spullen die je niet terug hoeft te hebben maar nog wel goed zijn voor een tweede leven, worden gedoneerd aan diverse goede doelen. Op deze manier wordt niets onnodig weggegooid. Alles wat niet meer hergebruikt kan worden, wordt op een verantwoorde manier afgevoerd. Op deze manier wil 038 Woningontruiming zo min mogelijk spullen verloren laten gaan. Dit is iets wat mij zeer aansprak, ondanks dat in dit huis vooral oude zooi stond. De dingen die een tweede leven konden krijgen, hebben dat gekregen. Wil jij dit ook? Neem dan contact met ze op!

https://www.038woningontruiming.nl