Germontis
Image default
Bedrijven

Musthaves in de klerenkast van een man

De meeste mannen worden niet erg modieus ingeschat vergeleken met vrouwen. Toch zijn er wel degelijk wat mannen die verstand hebben van mode. De items die zij vaak dragen worden hieronder op een rijtje gezet. In deze blog vind je alle items die niet mogen ontbreken in de klerenkast van een man!

1. Slim-fit

Wanneer je nou wel of niet naar de sportschool gaat, het is altijd fijn om een shirt te dragen die je op de juiste plekken complimenteert. Het is niet zo dat je armen afgekneld moeten worden, maar een beetje slim-fit is altijd welkom. In de webshop van ab lifestyle zijn deze shirts talloos te vinden. Er zijn niet alleen slim-fit shirts, maar ook broeken te koop in de ab lifestyle store.

2. Regulair fit over oversized

Is het merkbaar dat je naar de sportschol gaat, maar wil je niet zo patserig overkomen? Dan zijn regular fit en oversized kleren perfect voor jou. Het voordeel van deze kleren is dat ze niet zo strak zitten en aanvoelen. Naast dat je er goed uitziet, is het ook belangrijk om je goed en comfortabel te voelen.

3. Chique kleren

De titel van deze blog is niet voor niks: must haves in de klerenkast van een man. Ben je klaar om jezelf als een man te kleden en niet meer als een jongen? Gooi dan alle petjes en cartoon shirts te deur uit. Kijk voor iets meer nette kleding zoals coltruien en bloezen. Door alleen al een andere outfit aan te doen kun je er een paar jaar jonger uitzien.

4. Meerdere schoenen

Mannen kun vaak iets te praktisch ingesteld zijn. Vaak hebben we in verhouding met vrouwen een kleinere schoenen collectie. Soms vaak iets té klein. Het is niet de bedoeling dat je stapschoenen, je sportschoenen en je normalen schoenen een en dezelfde paar zijn. Koop daarom verschillende schoenen voor verschillende gelegenheden om de levensduur van je schoeisel te verlengen.

https://konceptstore.nl/collections/ab-lifestyle