Germontis
Image default
Auto’s en Motoren

Gegarandeerd slagen bij 123 Theorie

Wil jij je opgeven voor een theoriecursus in Den Haag? Je kunt op korte termijn terecht bij 123 Theorie. Als je klikt op ‘inschrijven’ verschijnt er een invulformulier. Bij locatie kies je voor Rijswijk/Den Haag. Rijswijk is namelijk de cursuslocatie voor de omgeving De Haag.

Als je direct wilt weten wanneer je terecht kunt, klik dan op cursusdata en vervolgens op Rijswijk. Je krijgt direct de eerstvolgende cursusdagen te zien. Is een bepaalde dag vol, dan staat dat er bij. 123 Theorie biedt een autotheorie cursus van 1 dag aan. Op die ene dag word je helemaal bijgespijkerd op het gebied van de verkeersregels. Je krijgt klassikaal les, omdat is gebleken dat dat heel effectief is. Er is ook de mogelijkheid te oefenen met vragen uit examens van afgelopen jaren. Na de lunch word je naar het lokaal gebracht waar het examen plaatsvindt. 

Utrecht, Amsterdam, door heel NL!

Een auto theoriecursus in Utrecht kun je al op korte termijn volgen. 123 Theorie geeft namelijk het hele jaar door cursussen. Het adres van de examenlocatie in Utrecht is: Californiëdreef 37b 3565 BK Utrecht. Veel jongeren gingen je de afgelopen jaren voor en slaagden meteen de eerste keer voor hun theorie. Het mooie is dat je er geen dure boeken voor hoeft te kopen. Ook is het niet nodig weken lang thuis te studeren.

Resultaatgericht

De opzet van de 123 Theorie-cursus is resultaatgericht. Je oefent om te slagen voor het examen! Overbodige feitjes en weetjes worden overgeslagen en dat scheelt veel tijd. De docenten die de cursus verzorgen, zijn op de hoogte van het verloop van het examen en ze weten hoe de vragen eruit zien. Zij kunnen je dus prima voorbereiden. Hierna krijg je een opsomming van enkele onderwerpen die belangrijk zijn en die dus zeker aan bod komen tijdens de cursus. -voorrangsregels; -de betekenis van verkeersborden; -het gebruik van autogordels; -het voor laten gaan van invaliden en voetgangers; -verkeerstekens op het wegdek; -handelen bij ongevallen en pech onderweg.

https://www.123-theorie.nl/