Germontis
Image default
Bedrijven

Geld investeren met zekerheid

Investeren in vastgoed, of überhaupt geld investeren, brengt altijd risico’s met zich mee en u wilt hier goed van op de hoogte zijn voordat u besluit om ook daadwerkelijk geld te investeren. Bij voorkeur haalt u maximaal rendement uit uw investering in vastgoed maar loopt u zo min mogelijk risico. Echter zijn die investeringen zeer moeilijk te vinden. Maar het goede nieuws is dat het niet onmogelijk is. Center Parcs Vastgoed biedt u namelijk de mogelijkheid om te investeren in een vakantiewoning met een aantrekkelijk rendement. Dit bedrijf neemt bovendien de zorg voor uw vakantiewoning volledig uit handen.

Laat u ook ontzorgen bij de aankoop van uw vakantiewoning

Wanneer u wilt investeren in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed staat u er niet alleen voor. De adviseurs van Center Parcs Vastgoed staan voor u klaar met hun jarenlange kennis en ervaring en begeleiden u graag gedurende het hele aankooptraject. Hierbij kunt u rekenen op antwoord op al uw vragen en uitgebreid advies met betrekking tot het investeren in vastgoed. Geld investeren is niet iets wat u zomaar even doet en daarbij is duidelijkheid en betrouwbaarheid zeer belangrijk. Dat is precies wat de adviseurs u kunnen bieden. Voor meer informatie kunt u eenvoudig contact opnemen met de adviseurs van Center Parcs Vastgoed via hun website.

 

De voordelen op een rijtje

Als u ervoor kiest om geld te investeren in een vakantiewoning bij Center Parcs Vastgoed dan zijn er verschillende voordelen waar u mee te maken krijgt:

  • Ongeacht de bezetting heeft u garantie op 100% huuruitkering
  • Beheer en onderhoud wordt voor u verzorgd
  • Een gegarandeerd, langlopend huurcontract van ongeveer 15 jaar
  • Tijdens het gehele aankoopproces professionele en ervaren begeleiding
  • Meer dan 50 jaar ervaring en kennis en daardoor een sterk merk
  • Minimaal 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet of 4,5% gegarandeerde huur