Germontis
Image default
Internet marketing

Hoe je iets leert in 20 uur

marketing book

Josh Kaufman heeft een boek geschreven over hoe je elke vaardigheid onder de knie kunt krijgen in slechts 20 uur. De auteur testte de effectiviteit van het systeem op zichzelf – in minder dan een jaar leerde hij 6 nieuwe vaardigheden: windsurfen, ukelele spelen, yoga, Go spelen, blind typen, programmeren.

Waarom kunnen we in slechts 20 uur een nieuwe vaardigheid leren?

Het menselijk brein is van plastic. De omgeving en onze acties veranderen ons brein – als we nieuwe dingen leren, ontstaan ​​er nieuwe verbindingen tussen neuronen. Ieder van ons kan een nieuw bedrijf onder de knie krijgen en onze vaardigheden ontwikkelen.

Er is ongetwijfeld een genetische aanleg, maar systemisch en doelgericht oefenen speelt een belangrijkere rol bij de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden.

Welke methoden zijn er om vaardigheden te oefenen?

De eerste methode is onderdompeling. Je kunt 5 jaar Engels studeren in de klas, maar een maand actieve communicatie met de Britten of Amerikanen levert je aanzienlijk meer op dan alleen maar propvolle vervoegingen. De ideale optie is om een ​​paar weken in Amerika of het VK te wonen. Je leest, kijkt tv, communiceert met anderen en dompelt je volledig onder in de taalomgeving. Als gevolg hiervan wordt uw Engels beter en leert u het sneller.

De tweede methode is om oude vaardigheden te herstellen. Als je al weet hoe je gitaar moet spelen, zal het veel gemakkelijker voor je zijn om je vaardigheid te verbeteren. Onthoud de vingerzetting, de regels voor het plaatsen van handen, de soorten busting, oefen met het leggen van de lat – en nu heb je de vaardigheid al teruggekregen. Nu kunt u beginnen met verbeteren.

De derde methode is om snel vaardigheden te verwerven. Het zal je geen superspecialist maken, maar het zal je in staat stellen om de vaardigheid op een voldoende niveau onder de knie te krijgen.

Hoe beheers je een vaardigheid in 20 uur?

  • Verdeel de vaardigheid in de kleinste elementen. De auteur vertelt over hoe hij de vaardigheid onder de knie had: de typsnelheid verhogen. Eerst installeerde hij het toetsenbord opnieuw op zijn laptop, daarna begon hij te leren alle letters om de beurt te typen om de hersenen te helpen symbolen te correleren met vingerbewegingen.
  • Bestudeer elk element voldoende gedetailleerd, zodat uw training zinvol is en fouten gemakkelijk worden geëlimineerd. De auteur bestudeerde de locatie van de knoppen, oefende met typen en werkte vervolgens de knoppen uit waarop hij het vaakst fouten maakte.
  • Verwijder alle obstakels, fysiek, emotioneel en psychologisch. Laat je niet afleiden door je vrienden, sociale media, tv of huisdieren.
  • Train de belangrijkste elementen van de vaardigheid gedurende minimaal 20 uur. Om van de nieuwsgierige gewoonte af te komen door blind typen te leren, kocht Josh een toetsenbord zonder symbolen.

Met behulp van de genoemde principes kun je in minder dan een jaar elke vaardigheid onder de knie krijgen waarvan je al lang hebt gedroomd, maar er was geen tijd.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing

https://marketingbook.shop