Germontis
Image default
Dienstverlening

Jouw servicekosten terug van Airbnb?

Airbnb is begonnen als klein bedrijf die ingericht was voor reizigers die een logeerplek nodig hadden. Inmiddels is het bedrijf één van de grootste bedrijven van de wereld geworden. Sommige mensen zweren bij de dienst, maar er is ook een tegen geluid.

Natuurlijk krijgt Airbnb al een tijd commentaar op hun service, omdat zij de woningmarkt in grote steden verstoren en het lokale toerisme overhoop gooien door hen ‘dood te concurreren’. Maar Airbnb is nu ook veel in het nieuws omdat zij op onethische manieren hun geld binnen harken.

Airbnb heeft waarschijnlijk misbruik van jou gemaakt!

Vind jij het ook makkelijk om via Airbnb jouw vakantie in te richten? Dan heb jij namelijk teveel servicekosten betaald. De service rekent namelijk servicekosten aan zowel de verhuurder als de huurder. Dat mag in Nederland helemaal niet.

Voor een dienst die zich profileert als aanbieder van “betrouwbare diensten”, is dat natuurlijk wel erg bijzonder. En dat vindt een groot deel van de Nederlanders nu ook. Inmiddels zijn er al meer dan dertig duizend Nederlands die hun servicekosten van Airbnb willen terugvragen.

En jij kan dat ook doen!

Heb jij een woning, een appartement, een kamer of iets anders gehuurd bij Airbnb? Dan heb jij namelijk recht om deze servicekosten terug te vragen. En dat is in principe natuurlijk gratis geld! (al heb je het natuurlijk al wel een keer betaald.)

Krijg hulp met je servicekosten terugvorderen

Dat hoef jij niet alleen te doen, er zijn dienstverleners die jou kunnen helpen met Airbnb servicekosten terugvragen. Deze aanbieder helpt jou om de onnodige kosten terug te krijgen en op basis van no cure, no pay. Dat houdt in dat je dus niks betaald op het moment dat je niks terug krijgt.

Krijg je wel iets terug? Dan betaal je een klein deel van jouw teruggevorderde bedrag aan de dienstverlener. Win win voor iedereen toch?