Germontis
Image default
Woning en Tuin

Neem contact op met Century 21 als u een huis wil huren in Curaçao!

Wilt u een huis huren op Curacao, dan moet u bij Century 21 zijn; hét makelaarskantoor op het gebied van het verkopen en kopen, huren en verhuren van woningen, kavels en commerciële panden.

Century 21 is al sinds 1971 actief als makelaar op Curaçao. Inmiddels mogen zij zich dan ook, zeer terecht, de nummer 1 noemen op het gebied van real estate in Curaçao.

De makelaars van Century 21 leveren met veel passie en aandacht advies aan u wanneer u interesse heeft in het huren of kopen van een woning, villa, appartement of kavel in Curaçao. Ook wanneer u verhuurder bent, of graag uw huis wil verkopen kunt u bij Century 21 terecht. Ze hebben ook een groot aanbod aan commerciële panden in Curaçao, mocht u dus een zakelijk idee hebben, ook dan bent u bij hen aan het juiste adres.

Uw droomhuis huren op Curaçao!

Altijd al willen wonen op Curaçao en op zoek naar uw dromhuis, neem dan contact op met de medewerkers van Century 21. U kunt hiervoor bellen, maar u bent ook van harte welkom op het kantoor op de Cas Coraweg in Curaçao.

De medewerkers wonen zelf ook allemaal in Curaçao, zij kunnen u dan ook alles vertellen over deze prachtige plek en u advies geven over in welke buurt u het beste kunt wonen afhankelijk van uw wensen.

Wonen in het mooie Curaçao.

De naam Curaçao is afkomstig van het Portugese woord, curaçào, wat hart betekent. Vroeger was Curaçao het hart van de handel, het was de plek waar zeelieden vroeger samenkwamen.

Wanneer u gaat wonen in Curaçao dan wordt je omringd door wel 50 nationaliteiten. Er worden vele talen gesproken, er zijn veel mensen met eigen tradities, geschiedenis, architectuur, eten en muziek. Dat maak het wonen op Curaçao zo bijzonder en uniek.

Wilt u graag wonen op deze bijzondere plek neem dan contact op met Century 21 en zij kunnen u alles vertellen over het wonen op Curaçao.