Germontis
Image default
Woning en Tuin

Portaalkraan van de Hijswinkel

Bent u op zoek naar een portaalkraan? Dan bent u bij de Hijswinkel aan het juiste adres. Al onze kranen en andere hijs- en heftoepassingen zijn van de beste kwaliteit en voldoen aan de hoogst gestelde eisen wat betreft kwaliteit én veiligheid. Al onze middelen zijn dan ook EKH-erkend (EKH staat voor Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen). Daarom kunt u volledig vertrouwen op onze portaalkranen. Hierbij kunt u kiezen uit een mobiele/verrijdbare kraan of een kraan die juist niet verrijdbaar is. Welke u ook kiest, wij raden aan om de kraan ieder jaar te laten keuren door onze professionals zodat u blijft profiteren van de kwaliteit én veiligheid van het middel. 

Portaalkraan kopen: nieuw of tweedehands?

Nu bent u ervan verzekerd dat u graag een portaalkraan wilt aanschaffen maar misschien twijfelt u nog over welke kraan u dan gaat aanschaffen. Bij de Hijswinkel kunt u kiezen uit een mobiele kraan of niet-verrijdbare portaalkranen. Ook kunt u hierbij geheel zelf beslissen of u de kraan graag direct wilt kopen of juist liever gaat huren. Elke kraan die in ons assortiment te vinden is, is zowel nieuw als tweedehands verkrijgbaar. Zo kunt u precies bekijken wat bij u en uw budget past. Als u nog twijfelt of u de kraan wilt kopen of huren, dan kunt u uiteraard altijd om advies vragen bij één van onze vakmensen bij de Hijswinkel. Als u kiest voor een kraan kopen, is die uiteraard direct binnen uw eigendom. Echter kan het huren van de portaalkranen ook voordelen opleveren, zo hoeft u bijvoorbeeld niet direct in één keer een zeer grote investering te doen maar kunt u een maandelijks lager bedrag betalen. Of u nu kiest voor kopen of huren, één ding blijft gelijk: bij storingen kunt u ons direct inschakelen en onze monteurs komen dan zo spoedig mogelijk op locatie. 

Werkwijze portaalkranen

Portaalkranen werken op één bepaalde manier. Hierbij rijdt de zogenaamde loopkat over een balk, deze balk wordt ook wel de ligger genoemd. De ligger is gemonteerd tussen de twee wielkasten en aan deze ligger is een ketting- of staaldraadtakel bevestigd. Op deze manier kunnen lasten worden getild en/of verplaatst.