Germontis
Image default
Eten en drinken

Kies ervoor om uw bedrijfslunch te bestellen in omgeving Roosendaal

Wanneer u een lange dag op kantoor heeft of een intensieve vergadering tegemoet gaat, dan is de lunch hét moment om even op te laden. Breng uw energielevel weer op pijl met een bakje koffie en een vers broodje. Wilt u uw zelfgesmeerde bammetjes inruilen tegen vers brood van de bakker of een frisse maaltijdsalade? Kies er dan voor om uw bedrijfslunch te bestellen. Dan ontvangt u een volledige bedrijfslunch die uitstekend verzorgd is. Waar anders doet u dat dan bij een ambachtelijke bakker die alles vers bereid? Bakkerij van den Bemd, gevestigd in Roosendaal, is al jaren een begrip in de omgeving en regelt voor u een goedverzorgde bedrijfslunch.

Geniet van de lekkerste broodjes en heerlijk gebak

Wanneer het bijna tijd is om te lunchen, hoort u uw maag waarschijnlijk al rammelen. Hoog tijd om met het team even uitgebreid te eten! Het water loopt u in de mond wanneer u de lekkere en smaakvolle broodjes van deze bakker ziet. Zij maken al jaren de beste broden, gebakjes, taarten, salades en koekjes van natuurlijke en eerlijke grondstoffen. Uiteraard kiest u zelf uw favoriete broodje uit voor de bedrijfslunch wanneer u gaat bestellen. Hun assortiment is ontzettend ruim en ze bieden diverse specialiteiten, zoals:

  • Heerlijk speltbrood
  • De geboorte eierkoek
  • Lekkere oliebollen
  • Worstenbroodjes
  • Diverse taarten
  • Maaltijdsalades
  • Hartige snacks

Geef uw bestelling door

Wilt u uw collega’s graag verassen met een bedrijfslunch of wilt u om een andere reden graag broodjes bestellen? Geef uw bestelling telefonisch aan hen door of bestel eenvoudig via hun webshop. Wanneer u een besteding ter waarde van € 25,- doet, bezorgen zij de bedrijfslunch kosteloos naar de gewenste locatie. Is uw bedrijf gevestigd in de omgeving Roosendaal en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat zij allemaal te bieden hebben? Ga dan eens langs in de winkel en laat u informeren door de vriendelijke medewerkers.

https://www.vdbemd.nl/