Germontis
Image default
Woning en Tuin

Prachtig in huis: Elektrische vloerluiken

De voordelen van een elektrisch vloerluik

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe luxe woning! U bent nu alleen nog op zoek naar een manier waarop u een vloerluik kunt realiseren voor het gat dat naar de kelder leidt. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, want een professioneel bedrijf als Linfi.nl kan u hierin uitstekend van dienst zijn. 

 

Ze hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende elektrische vloerluiken die vrijwel overal te plaatsen zijn. De luiken worden aangedreven door middel van een geluidsarme motor. Daarnaast heeft u ook niet te maken met een afstandsbediening waarmee u het luik kunt openen, maar met een wandschakelaar die op een nette manier aan de wand wordt bevestigd. Wat ook opvallend is, is dat de luiken zijn gemaakt van glas. 

 

Deze glazen luiken geeft meteen een andere dimensie aan de kamer en daarnaast horen elektrisch bedienbare luiken natuurlijk echt thuis in een luxe woning.

 

Een eigen elektrisch vloerluik laten realiseren

Tijdens de realisatie van het luik in uw woning zal de veiligheid altijd hoog in het vaandel staan. Zo wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van onbreekbaar glas zodat u met een gerust hard op het luik kan lopen en staan. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met brandveiligheid. 

 

Indien er bijvoorbeeld brand uitbreekt of wanneer er sprake is van een stroomonderbreking in de woning, dan is het gewoon mogelijk om het luik met de hand te openen. Natuurlijk speelt stijl en uw wensen met betrekking tot het interieur ook een rol. Indien u geen glas wenst, kunt u ook kiezen voor andere materialen. 

 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neemt u vrijblijvend contact op met Linfi om de mogelijkheden voor een elektrisch vloerluik voor uw woning te bespreken.