Germontis
Image default
Bedrijven

Rijlessen in Helmond

Wil je rijlessen nemen in Helmond als student? In Helmond zijn er verschillende rijscholen die jou aanbieden om zo snel en goedkoop mogelijk je rijbewijs te halen. Driving school Helmond is er daar een van en die biedt zowel rijlessen in het Engels als in het Nederlands aan. Als student zijnde, is het misschien lastiger om te beginnen met rijlessen nemen. Dit omdat je het al druk genoeg hebt met je studie, nieuwe vrienden en soms een nieuwe stad. Maar misschien zit je er al langer over na te denken om rijlessen te nemen maar heb je het tot nu toe nog niet gedaan. Heeft de rest van je vrienden al wel hun rijbewijs en wil je ook graag een keer hen meenemen voor een dagje weg in plaats van dat jij altijd opgehaald moet worden? Plan dan je proefrijles in bij driving school Helmond. 

Rijlessen nemen als student 

Meestal kost je rijbewijs halen veel tijd, en neemt dit iedere week wel wat uren in beslag, zeker als je ook nog bezig bent met het halen van je theorie-examen. Bij driving school Helmond bieden ze ook een crash course aan, waarin je je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen. Het enige wat je hiervoor moet doen voordat je in aanmerking komt voor de crash course is je theorie-examen al gehaald hebben. Maar het zou juist ook fijn kunnen zijn dat je eerst je theorie-examen haalt voordat je daadwerkelijk de weg op gaat. 

Dagje weg 

Als je eenmaal je rijbewijs hebt gehaald, dan kun je je vrienden meenemen voor een leuk dagje uit. Als je je rijlessen in Helmond hebt genomen dan heb je je rijexamen bij het CBR Eindhoven, dit omdat er in Helmond zelf geen CBR zit. Om zo snel mogelijk de weg op te kunnen nadat je je praktijkexamen hebt gehaald moet je je rijbewijs aanvragen bij de gemeente. Zij hebben ook een recente pasfoto nodig dus neem die meteen mee als je gaat. Hierna kun je dan ook echt de weg op. Vanuit Helmond kun je een dagje weg plannen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Den Bosch, Roermond of Maastricht.  

www.drivingschooleindhoven.com/driving-school-helmond