Germontis
Image default
Woning en Tuin

Welke slotenmaker uit Arnhem moet ik nu kiezen?

De slotenmaker uit Arnhem

Wanneer je een slotenmaker uit Arnhem wilt inschakelen voor het vervangen of aanbrengen van professionele sloten dan is de Arnhemse Slotenservice het adres waar u moet zijn. De Arnhemse slotenservice is al 15 jaar actief en 7 dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar voor professionele ondersteuning bij het plaatsen van nieuwe sloten. Heeft u bijvoorbeeld inbraak gehad en wilt u direct nieuwe sloten dan is de Arnhemse Slotenservice het adres waar u direct geholpen wordt.

Dienstverlening van de Arnhemse Slotenmaker

Natuurlijk is het sluitwerk vervangen niet het enige wat ze doen. Wat dacht je van het leveren van losse cilinders met een compleet sluitplan? De sloten worden geleverd met een gewenst aantal sleutels en de cilinders zijn voorzien van een eigen uniek profiel voor de beste veiligheid. Maar natuurlijk werkt de Arnhemse slotenservice altijd met een erkend Politie keurmerk veilig wonen geeft aan dat het met de kwaliteit van de gebruikte materialen en het plaatsen wel goed zit. Maar ook voor hang en sluitwerk is de Arnhemse Slotenservice een specialist. Bovendien geven ze ook advies op de kansen van een inbraak welke ook een korting kan opleveren op de inbraakverzekering.

Altijd een erkende slotenmaker

Omdat wij vinden dat het belangrijk is om professioneel werk te verrichten en uw huis of pand optimaal te beveiligen werken wij ook vanuit het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Door dit keurmerk bent u altijd verzekerd van minder kans op een inbraak (90%). Natuurlijk zijn er veel slotenmakers te vinden maar let altijd op het Politie keurmerk waardoor je geen malafide slotenmaker inschakelt. Krijgt u in de praktijk te maken met een inbraak dan belt u natuurlijk direct de politie die de aangifte zal opnemen. Wanneer de braakschade direct hersteld moet worden dan belt u de Arnhemse Slotenmaker die direct de schade vakkundig zal herstellen. De kosten voor deze herstelwerkzaamheden zullen in veel gevallen gewoon door de verzekeraar worden vergoed.

 

 

 

 

 

https://www.arnhemse-slotenmaker.nl/