Germontis
Image default
Dienstverlening

Bel 1840 voor het telefoonnummer van je energieleverancier of telefoonprovider

Sta je op het punt te bellen met Ziggo of moet je iets bespreken met Greenchoice? Via Klantenservicetelefoon kom je snel aan het telefoonnummer. Er zijn in Nederland naast Greenchoice meer energiebedrijven, onder andere Delta, Eneco, energiedirect.nl., Essent, de Nederlandse Energie Maatschappij, NUON en Oxxio. Veel Nederlanders stappen wel eens over naar een concurrerende firma.

Bijvoorbeeld na een verhuizing, maar ook om een scherpere prijs te krijgen. Als jij een overstap overweegt en je huidige energiebedrijf wilt bellen, neem dan contact op met Klantenservicetelefoon. Het nummer is 1840. Je kunt het nummer aanvragen. Direct doorverbonden worden, behoort ook tot de mogelijkheden. Energiemaatschappijen worden soms ook wel nutsbedrijven genoemd. Een nutsbedrijf levert diensten of producten op het gebied van het openbare nut oftewel het algemene belang. Je kunt dan denken aan basisvoorzieningen als aardgas, drinkwater en elektriciteit.

De afkorting GWL wordt ook wel gebruikt: gas, water en licht. Wat ruimer beschouwd vallen ook telefoondiensten, de post en het openbaar vervoer onder nutsbedrijven. En nog wat breder gezien wordt sociale woningbouw gerekend tot het openbare nut.

In de negentiende en de twintigste eeuw zorgde de overheid voor de oprichting van nutsbedrijven. De trend van de laatste decennia is juist privatisering. Dit betekent dat voormalige overheidsbedrijven in private handen komen. Het worden dan commerciële instellingen waarbij ruimte is voor concurrentie. Klantenservicetelefoon.nl is hét adres voor iedereen die op zoek is naar een telefoonnummer.

Ga je bellen met KPN, wil je iets overleggen met de ANWB of heb je een vraag aan de gemeente Almere? Klantenservicetelefoon is je van dienst. Per bedrijf staat het telefoonnummer vermeld. Net als de website, de sociale media die ingezet worden, de openingstijden, het tarief van de klantenservice en interessante achtergrondinformatie.

Ter illustratie: het Centraal Invorderings Bureau is een incassobureau dat gevestigd is aan de Wilhelminakade 159 in Rotterdam. Er zijn meer dan 1500 klanten bij aangesloten. Het telefoonnummer is 010-4145444. Onlangs werd het tienjarig jubileum gevierd. Het CIB omschrijft zichzelf als innovatief, correct, respectvol, technisch vooruitstrevend en dynamisch.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/