Germontis
Image default
Bedrijven

Een houten vloer vinden voor ons nieuwe huis

Ik ging samen met mijn partner een nieuwe houten vloer uitzoeken voor ons nieuwe huis. Al voor een tijdje hebben we een discussie gaande wat voor soort houten vloer wij nu in het huis willen. Laminaat leek ons eerst een goed idee, maar uiteindelijk konden we geen mooie vinden hiervoor, dus zijn we beide verder gaan zoeken naar verschillende opties. Na een tijdje kwam mijn partner op het idee van een beukenhouten vloer. Hij liet foto’s ervan zien en we waren meteen verliefd.

Een specifieke houten vloer vinden voor een goede prijs

Omdat ze zo graag een specifieke houten vloer wilden voor ons huis, moesten we ook goed zoeken naar verschillende bedrijven die goede producten en prijzen aanbieden. We zijn erg kritisch geweest op verschillende bedrijven, omdat we het mooiste en een beetje betaalbare vloer wilden hebben. Een aantal winkels waar we langs waren geweest, hadden niet het soort vloer wat wij zochten of hadden wel iets in die richting maar niet volledig. Het liefst wilden we het volledig beuken hebben. Na een tijdje hadden we via de website van Bax Houthandel een houten vloer gezien en die zag er voor ons perfect uit. Daarbij zagen we ook dat ze een showroom hadden, dus gingen we daar eens kijken.

Een groot aanbod

Toen we bij de showroom van Bax Houthandel aankwamen, zagen we meteen dat ze een breed en groot assortiment hadden aan vloeren. Bijna elke houten vloer die er bestaat, kon je daar wel terecht vinden. Na een tijdje zoeken, konden wij alleen tussen alle houten vloeren niet de beuken vinden. Dus vroegen we dit aan een medewerker daar. Hij begeleiden ons naar de beukenhouten vloeren en we waren meteen weer verliefd op een bepaalde vloer die daar stond. Deze hebben we meteen besteld bij hen en nu ligt deze prachtig in ons nieuwe huis. We hebben totaal geen spijt van deze aankoop.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillende soorten vloeren die zij aanbieden voor een goede prijs? Bekijk dan gerust eens de website van hen via www.baxhouthandel.com voor meer informatie en het gehele assortiment.