Germontis
Image default
Wijn

Neem een wijnabonnement en ontdek diverse wijnen

Houdt u wel van een goed glaasje wijn? Bij Wijnhuis Oktober begrijpen ze u helemaal! Wijn is namelijk onwijs lekker, maar kan ook heel divers zijn. Wanneer u graag wat meer over wijn leert of wanneer u het leuk vindt om diverse soorten wijn te proeven, kunt u ervoor kiezen een wijnabonnement af te sluiten bij dit wijnhuis. Elke maand worden dan voor u persoonlijk de lekkerste wijnen geselecteerd. U ontvangt een pakket met de lekkerste, meest verrassende of nog onbekende wijnen waar u heerlijk van kunt genieten. Bovendien profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, want u betaalt een vast bedrag voor uw wijnabonnement. Vindt u het iets te veel om elke maand een wijnpakket te ontvangen? Dan kunt u er ook voor kiezen om elk kwartaal een pakket te laten bezorgen.

Lees een uitgebreide wijnbeschrijving bij elke wijn

Om meer te weten te kunnen komen over de diverse soorten wijnen uit uw pakket, kunt u de bijgevoegde beschrijving lezen. Op die manier wordt u meer en meer een echte wijnkenner. Bestelt u een klein pakket? Dan ontvangt u steeds drie flessen. Bij een middel pakket, ontvangt u zes flessen. En wanneer u een groot wijnabonnement afsluit, ontvangt u telkens een pakket met twaalf flessen wijn. De wijnen worden uiteraard afgestemd op het seizoen, zodat u er vol van kunt genieten.

Liever eenmalig wijn proeven?

Wilt u liever eenmalig wijn proeven en nergens aan vast zitten? Dan kunt u bij Wijnhuis Oktober ook een wijnproeverij voor thuis bestellen. Dit is onwijs leuk om te doen wanneer er vrienden of familie overkomt die net zoveel van wijn houden als u. Wanneer u kiest voor een wijnproeverij thuis ontvangt u een pakket met diverse wijnen en daarbij een beschrijving. U hoeft dus geen vreemd persoon uw huiskamer in te halen. Wijnhuis Oktober heeft voor de wijnproeverij thuis diverse proeverijen samengesteld, zodat u zelf kunt kiezen wat u in huis haalt.