Germontis
Image default
Mode en Kleding

Enkelbanden: gemaakt van goud en zilver

Gouden enkelbanden zijn altijd een goede keuze, vooral als je op zoek bent naar iets eenvoudigs en klassieks. Enkelbanden zijn al eeuwenlang een go-to accessoire, en deze trend zal niet snel verdwijnen. Zelfs met alle nieuwe en opkomende trends die je elke dag ziet, gaat er niets boven de elegantie van een enkelbandje. Dit artikel helpt je kennis te maken met deze enkelversieringen van goud en zilver en geeft je enkele goede ideeën over hoe je de perfecte kunt kiezen voor jezelf of een speciaal iemand in je leven.

Vormen en maten van enkelbanden

De vorm van de enkelband die je kiest kan ook van invloed zijn op de algehele uitstraling en aantrekkingskracht ervan. Afhankelijk van het type enkelband dat je kiest, zullen bepaalde vormen er beter uitzien dan andere. – Cirkelvormige enkelbanden – Cirkelvormige enkelbanden zijn zeer geschikt voor mensen die een zeer minimalistische en moderne look willen. Cirkelvormige enkelbanden zijn meestal erg dun en gemaakt van metaal. – Gebogen enkelbanden – Gebogen enkelbanden zijn zeer goed voor mensen die een meer subtiele en vrouwelijke look willen. Gebogen enkelbanden zijn meestal erg lang en gemaakt van veel verschillende stukken van verschillende metalen. – Rechte enkelbanden – Rechte enkelbanden zijn zeer geschikt voor mensen die een meer mannelijke en stoere look willen. Rechte enkelbanden zijn meestal erg lang en gemaakt van veel verschillende stukken van verschillende metalen.

Band van zilver

Voetgeur en infecties kunnen worden voorkomen door de antibacteriële eigenschappen van zilver. Bovendien zijn zilveren enkelbanden een goede optie voor mensen met een gevoelige huid die vinden dat het dragen van andere metalen zoals goud hun huid irriteert. De natuurlijke antibacteriële eigenschappen van zilver maken het een van de beste metalen om infecties te voorkomen. Het bevat een antibacteriële stof die 99% van alle bacteriën op natuurlijke wijze doodt. Zilver wordt in veel medische instellingen gebruikt vanwege zijn antibacteriële eigenschappen. Het is niet schadelijk voor je huid en is geschikt voor mensen met allergieën die vinden dat andere metalen zoals goud huidirritatie veroorzaken. Voetgeur en infecties kunnen worden voorkomen door het dragen van zilveren enkelbanden. Meer info lees je op QuickJewels.

 https://www.quickjewels.nl/