Germontis
Image default
Bedrijven

Gebak Bestellen bij Brievenbus Banket

Taartje laten bezorgen door Brievenbus Banket

Bestel online taart per post

Bij Brievenbus Banket besteld u heerlijk gebak bestellen dat in brievenbus doosjes past en door de brievenbus geleverd wordt.

Taart door de brievenbus

Maten brievenbus doosjes

U kunt uw gebak laten leveren in verschillende maten brievenbus doosjes. De verschillende maten brievenbus doosjes bij Brievenbus Banket zijn:

  • Normaal; een A6-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket één stuk gebak in verzendt.
  • Large; meest gekozen formaat, een A5-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket twee stukken gebak in verzendt.
  • Extra Large; het grooste beschikbare doosje, een A4-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket vier stukken gebak in verzendt.

Verschillende soorten gebak

Kies uit verschillende soorten gebak voor in de brievenbus doosjes van Brievenbus Banket. U kunt kiezen uit de volgende smaken taartjes:

  • Chocolade Banket; een heerlijk Chocolade gebakje met een extra Chocolade laag over de bovenkant. Heerlijk met de koffie of thee maar ook zeker aan te raden als nagerecht.
  • Kaneel Banket; een gebakje waar de smaak Kaneel centraal staat. Omdat Brievenbus Banket extra Kaneel-granulaat korrels door het beslag meebakt krijgt u een extra smaakexplosie bij elk hapje.
  • Haagsche Hopjes Banket; geen onbekend snoepje in de Haaglanden. Nu te koop als heerlijk taartje met ‘Hopjes’ karamel laag op de bovenkant.
  • Walnoot Sinaasappel Banket; een heerlijke smaak combinatie tussen Walnoten, Rozijnen, Sinaasappel en meegebakken Cream Cheese. Dit gebakje doet denken aan een carrotcake, zonder wortel en is een van de best-sellers van Brievenbus Banket.

Houdt de website van Brievenbus Banket goed in de gaten, er komen binnenkort nieuwe smaken online!

Als u geen keuze wilt maken uit één soort gebak kunt u ervoor kiezen om verschillende smaken te combineren in een Combinatie Box gebak van Brievenbus Banket. Zo kunt u in het grootste doosje tot wel vier verschillende soorten taart per post laten leveren in één zending die door de brievenbus past.

Taartje bezorgen

Voordelen van een brievenbus levering

Er zijn veel voordelen van een levering door de brievenbus. Maar de beste is dat de ontvanger nooit meer thuis uren hoeft te wachten op de bezorger. Omdat het pakketje door elke brievenbus past die de wettelijke afmetingen heeft kan de ontvanger van het taartje andere leukere dingen doen dan wachten op een bezorger.

Same Day Delivery Nederland

Voor leveringen binnen Nederland kunt u bij Brievenbus Banket het pakketje dezelfde dag nog laten afleveren. Omdat Brievenbus Banket samenwerkt met de betere bezorgpartners kunt u ervoor kiezen om voor 10:00 ’s ochtends een gebakje te bestellen en dit dezelfde dag nog te laten leveren door heel Nederland. Wel zo makkelijk als u snel nog een brievenbus cadeau wilt versturen!

Next Day Delivery België

Leveringen naar de zuider-buren kan vanaf 2021 bij Brievenbus Banket met een Next Day Delivery. Dit houdt voor u in dat als u voor 10:00 besteld het pakketje de volgende ochtend al bij de ontvanger over de grens in huis is. Erg leuk als u bijvoorbeeld familie heeft in België en die eens wilt verrassen met een heerlijke taart door de brievenbus.

Brievenbus Cadeau

Waarom een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket?

Er zijn steeds meer cadeau’s door de brievenbus te bestellen op het web.

Wat het brievenbus cadeau van Brievenbus Banket zo uniek maakt is omdat het twee erg leuke factoren heeft.

U verstuurd een persoonlijke boodschap naar de ontvanger, dit kunt u namelijk gratis toevoegen aan het gebak van Brievenbus Banket en wordt op een mooi ansichtkaartje toegevoegd aan de bestellen.

En de ontvanger ontvangt een heerlijk gebakje. Omdat liefde over het algemeen door de maag gaat is deze combinatie natuurlijk top, en als we naar de reviews kijken van Brievenbus Banket zien we inderdaad dat het versturen van een taartje met een kaartje een succesformule is!

Verschillende momenten

Meest populaire moment

Het meest populaire moment voor een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket is het vieren van een verjaardag op afstand. Door de corona crisis is het vieren van een verjaardag met veel bezoekers knap lastig geworden.

Omdat u bij brievenbus banket een verjaardagstaartje kunt bestellen en kunt laten afleveren door heel Nederland, België of Duitsland, met eventueel een zoom-code erbij, kunt u toch met een grote groep uw verjaardag vieren. 

Andere populaire momenten

Maar ook verstuurd u gemakkelijk een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket als kraam cadeau, beterschap cadeau, bedankt cadeau, moederdag cadeau, vaderdag cadeau of gewoon zomaar.

Omdat het ontvangen van een gebakje van Brievenbus Banket altijd een leuke ervaring is voor de gelukkige ontvanger bent u er van verzekerd dat het versturen van een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket een succes is.

Zakelijk Bestellen

Relatiegeschenken

Veel bedrijven versturen relatiegeschenken.

Vooral bedrijven die dit al jaren doen en het meest origineel wilt zijn schieten vaak in de stress doordat ze, bijna, alles al hebben uitgeprobeerd en verzonden.

Omdat een taart per post van Brievenbus Banket nog vrij nieuw is bent u ervan verzekerd dat het versturen van uw relatiegeschenken origineel maar vooral ook lekker is voor de ontvangende partij. 

Thuiswerkend personeel

Veel mensen werken momenteel thuis door de corona crisis en het ziet er naar uit dat dit voorlopig nog wel aanhoudt en zelfs normaal gaat worden.

Om toch uw personeel nog op een leuke manier te inspireren of er voor te zorgen dat zij weten dat er aan ze gedacht wordt kunt u een gebakje van Brievenbus Banket vesturen met een leuk kaartje erbij.

Dit kaartje is overigens te personaliseren in eigen huisstijl van het bedrijf. Hierdoor is het presentje nog persoonlijker en uw personeel of collega’s zullen dit zeker waarderen!

Hoe bestel je zakelijk?

Relatiegeschenken bestellen of een cadeautje voor thuiswerkend personeel bestellen was nog nooit zo makkelijk.

Kies op de website van Brievenbus Banket uw soort en maat taart door de brievenbus uit en neem vervolgens contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket. Deze helpen u doorgaans binnen één dag en denken samen met u mee over een leuk brievenbus cadeau. Ook verzorgen zij de offerte op maat.

Kortom, zakelijk bestellen gaat makkelijk en snel, neem contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket voor vragen of meer informatie.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen