Germontis
Image default
Mode en Kleding

Een bh kopen is niet zo makkelijk als je denkt

Mannen hebben makkelijk spreken, een boxershort in een simpele maat. S, M of L. Veel simpeler kan haast niet. Helaas moeten wij vrouwen met veel meer rekening houden. De omtrek van de borst en de cupmaat. Veel vrouwen zijn er niet van op de hoogte dat hun borsten nog flink van cupmaat kunnen wijzigen door de jaren, dat kan verschillende oorzaken hebben.

 

Nooit ongesteld een bh kopen

Wist je dat je periode keer per maand vollere borsten hebt? Dit heeft te maken met je ongesteldheid. Doordat je lichaam even een boost aan hormonen krijgt groeien de borsten ook voor een korte periode. Als je ongesteldheid voorbij is zullen je borsten ook weer teruggaan naar “normale” grootte. Wil je een bh kopen is het niet verstandig dit te doen als je ongesteld bent. Simpelweg omdat je borsten dan toch iets groter zijn dan normaal.

 

Een borst groter dan de andere

Elke vrouw heeft een borst groter dan de ander, alleen is het bij de een optisch zichtbaar en bij de ander niet. Denk er maar eens over na, het is toch onmogelijk om twee borsten precies even groot te hebben. Moeder natuur was met andere dingen bezig dan twee identieke borsten creëren. Wil je een bh kopen dan kan het nog wel eens lastig zijn als je borsten wel duidelijk verschillen. Het is dan verstandig een bh te kopen in de maat van de grootste borst en de ander op te vullen.

 

https://dolcedonna.shop/collections/bh