Germontis
Image default
Dienstverlening

Laserontharing: Een praktische, veilige en effectieve techniek

Laserontharing is een veilige methode, zolang het wordt uitgevoerd door professionals die zijn opgeleid en gekwalificeerd in de toepassing van de laser.

Of het nu gaat om het beëindigen van het pijnlijke waxen of het ongemakkelijke scheermes, permanente ontharing brengt mannen en vrouwen een concrete mogelijkheid om het haar te elimineren.

Over het algemeen vereist de behandeling gemiddeld 8 tot 10 sessies. Sommige patiënten hebben echter een groter aantal nodig. De duur van een sessie kan variëren van vijf minuten tot een uur of meer, afhankelijk van het te behandelen gebied. De sessies vinden één keer per maand plaats.

 

Hoe laserontharing wordt gedaan

Met het eerder geschoren haar start de professional de procedure, die bestaat uit het reinigen van het gebied, het aanbrengen van de gel en het aanbrengen van de laser.

Het resultaat van de behandeling zal afhangen van de responscapaciteit van elke patiënt, die gekoppeld is aan factoren zoals hormonale veranderingen, haarkleuring en het fototype van de patiënt.

Om de follikel te bereiken, gaat het licht door de huid heen. U kunt zich dus een beetje gevoelig voelen, maar dit kan van persoon tot persoon verschillen. Sommigen ondergaan de hele behandeling zonder enig ongemak. Andere mensen voelen alleen wat pijn op zeer gevoelige plekken. 

 

Wat zijn de kosten van de behandeling

Vandaag de dag is laserontharing zeer betaalbaar, vooral op de lange termijn. De prijs varieert ook afhankelijk van de grootte van de te behandelen regio. Benen, bijvoorbeeld, hebben iets hogere kosten dan de oksel. U kunt in deze regio’s beginnen en in korte tijd heeft u een volledig haarvrij lichaam.

 

De voorwaarden voor een laserontharing behandeling?

Het haar niet bij de wortel extraheren gedurende ten minste 30 dagen voor de behandeling; het haar niet verkleuren, want de laser werkt in op melanin; niet minstens 15 dagen voor elke sessie en 15 dagen erna zonnebaden; meerdere malen per dag een zonnefilter factor 30 of hoger gebruiken; het gebied waar de laser een dag voor de behandeling zal worden aangebracht, scheren.