Germontis
Image default
Dienstverlening

Lees hier hoe je postbedrijven kunt bellen

Tegenwoordig kopen we veel meer online, alles wat we online kopen wordt bezorgd door postbedrijven. Maar stel er gaat iets mis met de levering van je bestelling en je een antwoord wil op je vragen, dan is dat is meestal een flink gedoe. Toch zijn er manieren hoe het makkelijker wordt wij leggen je het uit 

Hoe leg je contact met een klantenservice van een postbedrijf?

Je hebt het vast wel eens meegemaakt er zit een briefje in je brievenbus, waarop staat dat je niet thuis was toen het pakketje bezorgd werd. Er staat dan op dat ze hem nog een keertje komen aanbieden aan je of dat je het pakketje ergens moet ophalen. Dit is super vervelend, nu moet je toch weer de deur uit. Kom je bij het afhaalpunt is je pakketje nergens meer te vinden, op dit moment ga je vaak contact leggen met het betreffende postbedrijf, je wilt namelijk weten wat er met je pakketje gebeurd is. Dit is ook het moment dat alles gaat beginnen.

Je zult zien dat het best lastig is wanneer je gaat zoeken om de gegevens boven tafel te gaan krijgen. Je wilt gewoon contact met de klantenservice van het postbedrijf, maar wanneer je een nummer hebt gevonden zie je vaak dat dit niet het juiste nummer is. Dit moment zorgt dan natuurlijk voor nog meer ergernis. Je wilt gewoon weten waar je pakketje is, voor veel mensen is bellen met postbedrijven een grote ergernis.

Hulp bij het vinden van het juiste nummer

Er zijn gelukkig wel genoeg mogelijkheden om wel aan het nummer van de klantenservice te komen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Klantenservice Direct. Wanneer je dit bedrijf belt, zul je door een medewerker gelijk doorverbonden worden naar de klantenservice van het bedrijf waar jij het nummer van zoekt. Jij hebt waarschijnlijk al weken rondgebeld en gezocht en je hebt het nummer nog niet weten te bemachtigen. Deze manier heeft nog meer voordelen. Het kost je minder tijd om te zoeken want het juiste nummer hebben hun al en het bespaart je veel tijd.

Ook krijg je nog eens veel sneller antwoord op je vraag. Op deze manier krijg je geen ergernissen en heb je gelijk het juiste nummer. Het kost misschien dan wel weer wat, maar de tijd die je bespaart levert je dan weer veel meer op. Je zou tijdens het bellen namelijk nog andere dingen kunnen doen en wanneer je aan het zoeken bent naar een speld in een hooiberg en die ook nog eens niet kan vinden kost dit je energie, moeite en tijd. Deze energie had je natuurlijk in andere bezigheden kunnen stoppen. Dus in deze gevallen wegen de kosten zeker niet af tegen de baten die je ervoor terug gaat krijgen. Het is dus een investering waar je wat aan hebt. Maak voortaan dus gebruik van een kanaal als klantenservice direct.

 

https://klantenservicedirect.nl/