Germontis
Image default
Bedrijven

Plateauwagen kopen? | Konag

Plateauwagen kopen? | Konag

Ben jij op zoek naar een mooie plateauwagen voor het veilig en makkelijk vervoeren van goederen? Ik was ook op zoek naar een plateauwagen en wilde er graag één kopen voor het vervoeren van ladingen. Naast mijn baan klus ik in mijn eigen tijd graag hier en daar bij. Ik ben handig, vind het leuk om mensen te helpen en heb een schuur vol gereedschappen en materialen waarmee ik anderen ook blij kan maken. Hoe handig als ik daarmee dan op een leuke manier wat kan bijverdienen, toch? Daarom wou ik graag een plateauwagen kopen. Ik heb de mijne gevonden bij Konag.

Nieuwe of tweedehands plateauwagen kopen?

Ik heb zelf getwijfeld of ik een nieuwe of tweedehands plateauwagen zou kopen. Natuurlijk is een tweedehands plateauwagen kopen prima als de aanhangwagen er tweedehands nog zeer goed uitziet, maar een nieuwe plateauwagen kopen gaf me dan weer meer zekerheid en een 100% veilig gevoel. Je weet het toch nooit zeker wanneer je voor tweedehands gaat en moet er maar op vertrouwen dat de huidige eigenaar/verkoper eerlijk tegen je is. Maar toen kwam ik Konag tegen, een expert op het gebied van trailers en aanhangwagens die Bovag gecertificeerd is. Zij verkopen zowel nieuwe als tweedehands aanhangwagens en dat niet alleen. Konag verkoopt zo’n beetje alle soorten aanhangwagens en trailers die er bestaan. Zo zag ik onder andere de volgende soort aanhangwagens en trailers die me interessant leken voor mijzelf of mijn omgeving:

Mijn keuze plateauwagen

Zelf ben ik uiteindelijk voor een mooie nieuwe plateauwagen bij Konag gegaan. Ik kon kiezen uit kwalitatieve merken zoals Proline, Easyline, Saris en Anssems. Mijn keuze is gevallen op de Konag Proline met verlaagde bodem en zeil (300 x 155 cm). Ik gebruik de plateauwagen nu een maandje of twee en ben er zeer tevreden over!

Wie een plateauwagen wil kopen, raad ik het zeker aan om dit via Konag te doen. Hun kwaliteit en service zijn top en de keuze is echt enorm! Ze verkopen zelf plateauwagens van ruim 6 meter lang, evenals handige hulpstukken zoals een inbouwbare gereedschapskist en aluminium rijplaten. Konag is wat mij betreft zeker een aanrader als je een aanhangwagen of trailer wilt kopen!

 

https://www.konag.nl/