Germontis
Image default
Dienstverlening

Theorie auto Rotterdam

Eén dag je handen uit je mouwen steken en je hebt je theorie. Zo makkelijk is het tegenwoordig bij 123-autotheorie. Door heel Nederland verzorgen wij met groot succes onze trainingen. Die zijn voor iedereen bestemd. Dus als je gewoon als een berg tegen je autotheorie opziet, ben je bij ons van harte welkom. Maar ook als je faalangst hebt, zal je bij ons moeiteloos tot je recht komen. Moeite met je concentratie en de hele tijd onrustig? Misschien heb je wel ADHD, maar ook daar schrikken onze trainers niet van terug. Het CBR theorie examen 1 dag concept is juist bedoeld om iedereen die moeite heeft met voorbereiden aan z’n theorie te helpen.

Dat betekent dat je ook van harte welkom bent als je de NL taal niet goed beheerst. Die taal heb je toch nauwelijks nodig om de verkeersborden te lezen? Tijdens de training gaat het er op een vrolijke wijze aan toe. Geen saaie meesters en juffen voor de klas. In plaats hiervan word je getraind door experts met een groot inlevingsvermogen. Denk eens aan de uitdaging die dat met zich meebrengt. Woon jij in onze havenstad Rotterdam, dan volg je de training vlak bij huis. Klik op theorie in 1 dag Rotterdam en kom uit op onze website. Je zult zien dat er een heleboel data open staan waarop jij je kunt inschrijven. Hiervoor geef je gewoon een klik op de door jou gekozen button en vult de benodigde gegevens in.

Daarna regelen wij voor jou de rest. We bespreken een plek bij het CBR om je examen te mogen doen. Op de ochtend van de training eindigen we gezamenlijk aan de lunch. Die verzorgen wij dus ook. En je vervoer naar het CBR? Natuurlijk, daar zorgen wij op de trainingsdag ook voor. Zorg dat je zo gauw mogelijk je theorie-examen haalt. Schrijf je snel in voor de training en zet je beste beentje voor!

 

https://www.123-theorie.nl