Germontis
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidssalon in de omgeving van Hengelo bezoeken

Wanneer je tijd voor jezelf wilt nemen en nog uren daarna met een ontspannen glimlach om je mond wilt rondlopen, dan is deze professionele schoonheidssalon Hengelo dé uitgelezen plek om heen te gaan. Bij schoonheidssalon Hengelo kom je helemaal tot rust en kun je het leven weer aan. Heb je een drukke baan of gezin dan is een bezoek aan de schoonheidsspecialiste een heerlijk tijdverdrijf. Een regelmatig bezoek, zo om de zes weken, is voor het behoud van de huid een aanrader. De schoonheidsspecialiste zal altijd de juiste adviezen geven en wanneer er een verdacht plekje wordt gezien, zal schoonheidssalon Hengelo je altijd doorsturen naar een huidspecialist. 

Behandeling bij de schoonheidssalon Hengelo

Een gezichtsbehandeling bestaat meestal een op elkaar volgend patroon van kleine behandelingen die er samen voor zorgen dat de gezichtshuid weer in topconditie komt. 

  • Met een ronddraaiend borsteltje wordt de huid gereinigd
  • Wenkbrauwen worden geëpileerd
  • Aan de gezichtshuid en het decolleté, wordt een peeling of scrub-behandeling verricht
  • Stoombadje met daarna verwijdering mee-eters en eventuele gerstekorrels
  • Massage decolleté, schouders en gezicht
  • Gezichtsmasker
  • Dagcréme aanbrengen
  • Als laatste eventueel make-up

Massage

Met name een massage bij schoonheidssalon Hengelo is een weldaad voor de mens. Een massage werkt zowel kalmerend als opwekkend. De doorbloeding wordt verbeterd en afvalstoffen worden afgevoerd. De schoonheidsspecialiste begint meestal met massage van de gezichtshuid en daarna decolleté en schouders. Ook het bovengedeelte van de rug kan met een rustige, sederende massage worden bewerkt. Tijdens het masseren zal er zo min mogelijk worden gesproken om tot de ultieme ontspanning te komen. Na de massage wordt een vochtige, warme doek op de gemasseerde huid aangebracht. 

informatie  Voordat je een behandeling ondergaat bij schoonheidssalon Hengelo, informeer dan wat de mogelijkheden zijn. Want ook het verven van wimpers en wenkbrauwen behoren tot de mogelijkheden evenals andere verzorgende huidbehandelingen.

http://www.skinglow.nl/schoonheidssalon-in-hengelo/