Germontis
Image default
Dienstverlening

Een Afrika-reis op maat!

Een huwelijksreis Zuid Afrika is een vakantie om nooit te vergeten! De natuur is adembenemend mooi, de mensen zijn aardig en er valt van alles te beleven. Zuid-Afrika heeft bijna 55 miljoen inwoners. Het is dan ook een groot land: ruim 1.221.037 vierkante kilometer. Zuid-Afrika staat bekend als multicultureel en multi-etnisch. Oftewel er wonen mensen van verschillende komaf en uit diverse culturen. Je kunt er betalen met de Rand. Op dit moment is één Euro circa 16 Rand waard.

Onder toeristen wereldwijd is Zuid-Afrika zeer populair. Hoogtepunten zijn bijvoorbeeld: het Kruger Nationaal Park, Kaapstad met de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop, de Tuinroute, Sun City, de Drakensbergen en de heerlijke stranden bij Durban aan de Indische Oceaan. Tijdens een huwelijksreis draait het natuurlijk om jullie twee; om liefde, genieten, uitrusten en samenzijn. Reken maar dat dat gaat lukken in Zuid-Afrika! All Over Tours weet de pareltjes te vinden en maakt jullie vakantie volledig naar wens!

Luxe safari

Een top-vakantie met een safari in Zuid Afrika die boek je natuurlijk bij Afrika-expert All over Tours. Je krijgt dan de mooiste wild- en kustreservaten te zien. Op het programma kunnen verder bezienswaardigheden staan als Robbeneiland en Kaapstad. Deze stad is het centrum van de wetgevende macht. De uitvoerende macht is gevestigd in Pretoria, de rechterlijke macht in Bloemfontein. Er zijn dus inderdaad drie hoofdsteden. De grootste stad van het land is Johannesburg, daarna volgt Kaapstad. Hoogtepunten in Kaapstad zijn onder meer: de Groote Kerk, Victoria & Alfred Waterfront (veel winkels en andere attracties), Kirstenbosch National Botanical Garden, Kasteel de Goede Hoop en stranden als Clifton Bay, Camps Bay en Bloubergstrand. All over Tours kan er voor zorgen dat je zowel Botswana als Zuid-Afrika bezoekt. Botswana beschikt namelijk ook over unieke wildreservaten. Heb je andere wensen of ideeën, laat het ons weten. We zorgen ervoor dat dit dé vakantie van jouw leven gaat worden!

https://www.allovertours.nl