Germontis
Image default
Dienstverlening

Veelgestelde vragen over de Hoverkart

Veiligheid voor Kinderen staat voorop, dus we vragen echt alle kinderen en hun ouders om onze veiligheidsinstructies te lezen en te volgen: directe ouderbegeleiding is vereist om kinderen te begeleiden tijdens het rijden en om alle veiligheidsboodschappen te versterken.

Draag altijd een helm en beschermende uitrusting tijdens het rijden op uw Hoverkart.

Voor de montage is eerst de hulp van een volwassene vereist: de doos bevat kleine onderdelen die vóór de montage een potentieel verstikkingsgevaar voor kinderen onder de 3 jaar kunnen vormen.

 

Zorg ervoor dat alle onderdelen en verpakkingen buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Houd vinger- en lichaamsdelen weg bij het inklappen, uitvouwen en aanpassen van de maat; u moet ook uw vingers en handen weghouden van de wielen wanneer u uw Hoverkart gebruikt!

Dit omvat nooit en we bedoelen nooit dat u uw Hoverkart gebruikt in de buurt van auto’s, verkeer, zwembaden of wanneer het zicht beperkt is.

Hier is een lijst met veelgestelde vragen.

 

Onthoud altijd dat de veiligheid van het kind voorop staat en altijd toezicht moeten houden op kinderen; Laat hen NOOIT hun Hoverkart in de buurt van auto’s gebruiken.

 

Vraag: Wat als er niets gebeurt als ik het hoverboard inschakel en de hendels probeer te verplaatsen?

Controleer of de voetplaten plat op het hoverboard zitten en of ze de sensoren in de voetzolen van het hoverboard indrukken wanneer u erop zit. Controleer ook of het hoverboard alleen werkt en of de batterij is opgeladen, enzovoort.

 

Vraag: Hoe moeilijk is het om mijn hoverboard van mijn hoverkart te verwijderen?

Het is nog eenvoudiger om de Hoverkart te verwijderen dan om het te installeren. Laat gewoon de gespen los, verwijder het kartframe en u bent klaar om te gaan!

Vraag: Past de hoverkart op mijn hoverboard en hoe zet ik mijn hoverkart op mijn hoverboard?

De Hoverkart is ontworpen voor alle gangbare maten van Swegway-boards, zoals de standaard 6.5 inch, 8 inch, 8.5 inch Extreme en 10 inch boards op wielen.

Plaats Hoverkart gewoon op uw hoverboard, zodat de voeten plat op de voetzolen van het board blijven en span dan de riemen rond het board. Het is altijd een goed idee om ervoor te zorgen dat de riemen strak zitten en pas ze indien nodig aan voordat u gaat rijden.

Vraag: Vanaf welke leeftijd en gewicht kunt u de Hoverkart gebruiken?

Meestal kunnen kinderen het gebruiken als jong als 3, want onze Hoverkarts hebben een verstelbare voetsteun. We raden ook een maximaal gewicht van 100kg aan. Hoewel het is getest op veiligheidseisen voor een hoger gewicht tot 120 kg!

Vraag: Hoe werkt de Hoverkart?

De Hoverkart kan snel en eenvoudig worden bevestigd aan uw hoverboard. De twee handvatten zijn rechtstreeks verbonden met de twee helften van het bord, waardoor u de volledige controle hebt. Naar voren of naar achteren duwen met de hendel is net als naar voren of naar achteren leunen met uw voet, waardoor het wiel draait. Elk wiel wordt onafhankelijk bestuurd, wat de Hoverkart zijn geweldige wendbaarheid geeft.

Vraag: Hoe snel gaat de Hoverkart?

Dit hangt af van uw hoverboard, maar de meeste boards die we getest hebben, gaan ongeveer 10-12 km/u. Het is genoeg om de wind door uw haar te voelen waaien!

Vraag: Is de topsnelheid sneller met behulp van de Hoverkart?

Absoluut niet! Mensen bewegen zich gewoonlijk vrij langzaam op het hoverboard omdat het moeilijk is om hun evenwicht te bewaren. Met de Hoverkart kunt u het hoverboard veel verder draaien dan u ooit zou kunnen doen, terwijl u erop staat en alle torsie ontketend dat de motoren moeten geven.

 

https://www.swheels.nl/product/hoverkart/