Germontis
Image default
Dienstverlening

Wat doet een slotenmaker eigenlijk?

De naam zegt natuurlijk al wat de activiteiten zijn van een slotenmaker. Wanneer je jouw sleutels kwijt bent of niet meer bij jouw sleutels kunt doordat jij jezelf hebt buitengesloten, kan een slotenmaker jouw kapotte slot vervangen of repareren. Een slotenmaker is gespecialiseerd in meer werkzaamheden dan je in eerste instantie zou denken. In deze blog vertellen we je wat een slotenmaker in Heerlen nog meer doet.

De activiteiten van een slotenmaker

Dat je niet wilt dat er ingebroken wordt in jouw woning is niet meer dan logisch, en een slotenmaker in Heerlen kan jou hierbij helpen. Een slotenmaker kan helpen met zowel het maken of vervangen van een kapot slot, als hulp bieden bij het beschermen tegen diefstal of inbraak bij jouw woning. Een slotenmaker is gespecialiseerd in alles op het gebied van sluit- en hangwerk. Daar hoort ook diefstal of inbraak bij.

Een anti inbraakstrip

Een anti inbraakstrip is een goede manier om extra beveiliging te hebben op de deuren en ramen van jouw woning. Wist je dat een slotenmaker in Heerlen voor jou een anti inbraakstrip kan aanbrengen? Wij leggen jou uit hoe een anti inbraakstrip werkt. Het bestaat uit twee op de deur/het raam en kozijnen geplaatste metalen, die in elkaar worden gehaakt. Wanneer je strippen van een anti inbraakstrip in elkaar haakt, zorg je ervoor dat een inbreker niet met een schroevendraaier of breekijzer kan inbreken. De anti inbraakstrip zorgt ervoor dat gereedschap niet tussen de deur of ramen kan worden gestoken. Een anti inbraakstrip maakt het flipperen, ofwel het wegduwen van de dagschoot met behulp van een pas, ook onmogelijk.

Het SKG-keurmerk

Een SKG-keurmerk kan helpen om ervoor te zorgen dat de politie op tijd wordt ingeschakeld en er geen spullen worden meegenomen. Het is goed om te weten dat het uitsluiten van een inbraak in een huis erg moeilijk is. Bij een SKG-keurmerk slot kun je kiezen voor sloten van één tot drie sterren. Hoe meer sterren sloten met het SKG-keurmerk hebben, des te meer zij een vertragende functie hebben tijdens een inbraak. Hoe meer tijd een inbreker nodig heeft om sloten open te breken, des te groter de kans is dat de inbraak door jouzelf of je buren wordt opgemerkt.

Hoe vind je een goede slotenmaker?

Er zijn veel slotenmakers met 24 uur service, zelfs op de zaterdag en zondag. Slotenmakers vind je tegenwoordig overal, ook in Heerlen. Via het internet kun je veel goede slotenmakers in jouw buurt vinden. Ook zijn ze meestal al binnen een halfuur bij jou op locatie. Wil jij meteen in contact komen met een slotenmaker in Heerlen? Ga dan snel achter jouw computer of mobiel, typ slotenmaker Heerlen in en bel direct het spoednummer of laat je gegevens bij hun achter.

Slotenmakers in Heerlen

Heerlen is de op vier na grootste stad en gemeente in het zuiden van Limburg. Deze stad had in 2019 bijna 87.000 inwoners. Heerlen is de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek. Heerlen staat in de top 4 bij de meest geslaagde inbraken per gemeente in Limburg. Het belang van een goede slotenmaker in Heerlen is dan ook groot om je woning in Heerlen te beveiligen tegen een poging tot inbraak.

https://slotenmakerinheerlen.nl/