Germontis
Image default
Auto’s en Motoren

Wat is BMW?

BMW is een van de bekendste autofabrikanten van Duitsland en zelfs ter wereld. BMW staat voor Bayerische Motoren Werke en ze zijn gevestigd in München. BMW is bovendien het moederbedrijf van Rolls-Royce en Mini. Dit zijn eveneens wereldbekende automerken. Met een omzet van rond de 100 miljard per jaar en een nettowinst van 5 miljard, is het een van de meest winstgevende fabrikanten die er zijn. De waarde van het bedrijf wordt rond de 50 miljard euro geschat.

Zelf een BMW aanschaffen

Het kopen van een BMW kan een dure aankoop zijn. Zowel voor nieuwe als tweedehands auto’s. Dat een 15 jaar oude BMW nog steeds een paar duizend euro waard is, komt door de goede makelarij. Een BMW wordt namelijk als een luxe auto gezien. Er wordt niet gekort op duurzame en stevige materialen. Ook de afwerking is bij een merk als BMW op en top te noemen. Denk er wel aan dat het onderhoud van een BMW vele malen duurder kan zijn dan bij een niet-luxe automerk.

Je BMW laten chiptunen

Als je de prestaties van je BMW wilt verbeteren, dan is het een optie om de motor te laten chiptunen. BMW chiptuning zorgt ervoor dat de motor krachtiger, zuiniger, sneller en soepeler zal gaan lopen. Dit geeft een beetje extra pk’s en het kan een zuinigere motor opleveren. Bij BMW chiptuning wordt namelijk de begrenzer verwijdert van de Electronic Control Unit (ECU) van de motor. Daarna worden de grenswaardes verhoogt, waardoor de motor meer kan leveren.

https://cts-chiptuning.com/bmw-chiptuning/