Germontis
Image default
Mode en Kleding

Een stijlvol trouwpak kopen doet u bij deze specialist

Wilt u een stijlvol trouwpak of een volledig trouwkostuum kopen? Black Tie in Den Bosch is expert op het gebied van trouwpakken en biedt dan ook een uitgebreide collectie aan. Bij hen vindt u diverse trouwpakken van de meest toonaangevende merken. Denk hierbij aan Cleofe Finati, Enzo Romano, Wilvorst, Immediate, Roberto Vicentti, Tziacco en Guglielmo G. Al sinds 1949 kunt u bij Black Tie terecht voor diverse soorten gelegenheidskleding. Denk hierbij aan smokings, jacquets, rokkostuums maar dus ook trouwkostuums. Daarnaast bieden ze verschillende accessoires aan, want bij een pak horen natuurlijk ook schoenen, gilets, overhemden en dassen. Zo kunt u bij deze specialist in één keer een complete outfit vinden.

Trouwpakken in verschillende stijlen en kleuren

Door het uitgebreide aanbod van Black Tie kunt u altijd wel een trouwpak kopen dat volledig aansluit bij uw wensen. Op uw grote dag wilt u er natuurlijk stijlvol bijlopen en helemaal stralen. Daarom heeft u de keuze uit pakken in verschillende stijlen en kleuren en van diverse merken. Ook kunt u ervoor kiezen om een trouwkostuum helemaal op maat te laten maken. In dit geval kunt u alles zelf kiezen, van de stof tot de manchetknopen. Zo krijgt u gegarandeerd het pak van uw dromen. Dus of u nu voor een klassieke of meer moderne uitstraling gaat op uw bruiloft, bij Black Tie helpen ze u verder.

Ga langs in de winkel in Den Bosch

In de winkel van Black Tie in Den Bosch kunt u het trouwpak dat u wilt kopen met eigen ogen bewonderen. Daarnaast staan de medewerkers voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies voor een trouwkostuum op maat. Ga daarom snel eens langs! Heeft u vooraf vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met deze specialisten. U bereikt hen telefonisch en via e-mail. Ook kunt u eenvoudig online een afspraak maken om langs te gaan in de winkel.