Germontis
Image default
Toerisme

Wat valt er te beleven tijdens een rondreis door Spanje?

Overweegt u om een rondreis door Spanje te maken dit jaar? Het is ieder jaar weer lastig om een keuze te maken. Zo zijn er in Europa alleen al vele mooie landen om te ontdekken. Wie weet overweegt u wel een rondreis door Italië. Maar hoe leuk een rondreis door Italië ook is, Spanje is het land waar u moet zijn deze zomer. Wat kunt u zoal ontdekken in dit land?

Barcelona

Barcelona is niet de hoofdstad van dit land. Dat is nog altijd Madrid. Toch zijn er velen die vinden dat Barcelona de mooiste stad van Spanje is. Wij kunnen hen geen ongelijk geven. Dit is de stad waar u toeristische trekpleisters zoals het Park Guëll, de Sagrada Familia en Nou Camp kunt bezoeken. Elke dag kunt u vullen met onvergetelijke herinneringen.

Andalusië

Andalusië is zo mooi dat u simpelweg een hele rondreis door Spanje in deze autonome regio zou kunnen doen. Er valt hier zoveel te ontdekken dat u prima een lange vakantie kunt vullen in deze regio. Bekende steden zoals Sevilla, Córdoba, Granada en Málaga zijn hier te vinden.

Spanje en Portugal combineren

Waarom alleen kiezen voor een rondreis door Spanje als u ook Portugal tijdens uw rondreis kunt betrekken? Het Iberische schiereiland behoort tot de mooiste regio’s van heel Europa. Spanje en Portugal samen, dat wordt een onvergetelijke reis. Leer twee van de mooiste landen van Europa op een unieke manier kennen.

Rondreis door Spanje boeken bij een reisbureau

U loopt nu waarschijnlijk al helemaal warm voor een vakantie naar Spanje. Dat snappen wij maar al te goed. Maar waar gaat u deze rondreis boeken? Vámonos is een aanrader op dit gebied. Zij organiseren sinds de jaren ‘90 reizen naar dit land. Bij hen kunt u, naast rondreizen door Spanje, ook terecht voor een rondreis door Italië. Dat allemaal tegen scherpe prijzen.