Germontis
Image default
Mode en Kleding

Welke sieraden moet jij écht hebben?

Welke sieraden moet jij écht hebben?

Sieraden zijn het verlengstuk van je outfit. Met behulp van sieraden kan je de finishing touch aan je prachtige outfit geven. Je voelt je daardoor nog zelfverzekerder en prettiger. Maar, welke sieraden heb jij nou écht nodig? Wij hebben voor zowel de mannen als de vrouwen een rijtje gemaakt.

Vrouwen

Bij vrouwen zijn enkele sieraden onmisbaar. Allereerst is er uiteraard de ring. Een mooie, stijlvolle ring staat prachtig en is een absolute aanvulling voor je outfit.

Daarnaast kan een mooi horloge uiteraard ook niet ontbreken. Veel vrouwen kiezen bewust voor een klein, tijdloos horloge en dat lijkt ons ook een terechte keuze. Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige en betaalbare horloges van Tissot.

Tot slot zijn ook armbanden en kettinkjes aan te raden voor een vrouw. Het kettinkje kan een grove ketting zijn met een groot stel glimmers of juist een subtiel kettinkje met bijvoorbeeld de eerste letter van je naam. Onze tip; zorg dat je meerdere kettinkjes in je kast hebt liggen; op die manier kan je lekker variëren. Wat is er lekker dan je ketting en outfit passend te maken?.

Dat geldt eveneens voor armbanden. Je kan kiezen voor een grove armband van Buddha to Buddha of juist voor een zeer subtiel armbandje. Ook hierbij is het aan te raden om te variëren!

Mannen

Voor mannen is het aanbod van sieraden een stuk beperkter. Het is namelijk niet voor elke man weggelegd om met een grote armband of een grote ketting te gaan lopen. We focussen ons daarom bij mannen voornamelijk op twee verschillende sieraden; horloges en ringen.

Een horloge is voor veel mannen het favoriete sieraad. De smaak van mannen loopt hierbij uiteen van stijlvolle en klassieke horloges tot aan grote horloges met een diameter van meer dan 50 mm. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Ook dragen veel mannen ringen. De reden hiervoor kan uiteenlopend zijn, maar in veel gevallen heeft dit te maken met het gesloten huwelijk. Ook dragen steeds meer mannen een ring omdat ze het simpelweg fraai vinden.

https://sieraden123.nl/