Germontis
Image default
Banen en opleidingen

Servicemonteur ET/WT, Venlo

Servicemonteur ET/WT, Venlo

Plaats:
Venlo
Bedrijf:
Engie Nederland

Omschrijving

Heb jij cognitie en affiniteit met elektrotechniek eventueel in combinatie met werktuigbouwkunde? dan zoeken wij jou! Je bent het visitekaartje bij de gast waardoor het bepalend is dat je klanttevredenheid hoog in het vlag hebt staan jouw werkzaamheden zijn in en om venlo jouw primaire taak is het verzorgd en uitpluizen van storingen aan technische installaties in de utiliteit. hier ontvang jij dan ook gruwelijk veel energie van! Tijdens andere wegens jouw ervaring ben je in staat autonoom te werk te gaan en signaleer je op tijd als laatste maar zeker niet minst bepalend is het goed consumeren van de boekhouding

Functie-eisen

Als onderhoudsmonteur heb je een afgeronde elektrotechnische educatie het liefst in combinatie met werktuigbouwkunde je hebt ervaring in de utiliteit je bent stressbestendig en communicatief sterk je hebt de wil om onze klanten eeuwig een goede oplossing te bieden wat bieden wij je persoonlijke begeleiding, ongebondenheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw opinie telt. Je scheppen daarenboven eenheid uit van het wereldwijde engie onderneming, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Behalve voetlicht voor persoonlijke groei bieden we een goed gage en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Onzelfstandig van je functie horen daar een laptop, telefoontoestel, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? zo kun je werk en privé reserve goed in balans houden.

Bedrijfsinformatie 

Nederland is basisbestanddeel van de beursgenoteerde engie groep. Engie is actief in 70 landen, met wereldomvattend medewerkers. Als groepering is het onze roeping om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. Engie nederland bestaat uit engie diensten en engie energie. Tezamen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van b2b en b2c, van geringe tot volwassene klanten, van terneuzen tot delfzijl. Engie diensten zuid biedt bedrijven en instellingen in zuid nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische cognitie en passie verwerkelijken we voor onze klanten oplossingen op het streek van elektrotechniek, kachel, koeltechniek, ventilatie, airco, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. In deze vakgebieden uitbalanceren we ons overwegend op volwassene en complexe projecten, diensten en onderhoud.

Contactinformatie

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct!

https://www.vindazo.nl/keywords/servicemonteur.html