Germontis
Image default
Auto’s en Motoren

Bezoek de Nissan garage in Harderwijk

Bent u woonachtig in Harderwijk of omgeving en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor uw auto? Dan bent u bij de autogarage van Nissan van de Bunte aan het juiste adres. Hier kunt u uw auto een beurt geven, reparaties laten uitvoeren en eventueel een nieuwe wagen aanschaffen. In dit artikel leest u waarom deze autogarage Harderwijk een goede optie is voor uw wagen. 

 

Nissan specialist

Rijdt u in een Nissan? Dan is het fijn dat echt specialisten uw Nissan repareren. Deze autogarage Harderwijk is gespecialiseerd in auto’s van het merk Nissan. Dit betekent dat eventuele nieuwe onderdelen vrijwel altijd op voorraad zijn en dat uw Nissan snel gerepareerd kan worden. Rijdt u geen Nissan? Ook dan bent u van harte welkom bij deze autogarage. De monteurs zijn vakbekwaam en kunnen vrijwel alle mankementen aan uw auto eenvoudig verhelpen. 

 

Glasheldere voorwaarden

Het is belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Bij deze autogarage wordt u nooit opgezadeld met onvoorziene kosten. U krijgt vooraf altijd een duidelijke prijsindicatie van de verwachte kosten. Zo weet u waar u aan toe bent. Wanneer de reparatie wat langer gaat duren, krijgt u natuurlijk ook een auto van de garage mee ter vervanging. Zo zit u tijdens de reparatie niet zonder eigen vervoer. 

 

APK keuring

Laat uw auto keuren bij Nissan van de Bunte autogarage in Harderwijk. Om veilig de weg op te mogen, is een APK keuring nodig. Bij deze autogarage kunt u uw wagen laten keuren. Mocht er tijdens de keuring naar boven komen dat bepaalde zaken niet op orde zijn? Dan kunt u dit ook direct bij deze garage laten verhelpen.

Voor alle reparaties, keuringen en hulp aan uw auto bent u bij Nissan van de Bunte aan het juiste adres. Wilt u meer weten over deze autogarage in Harderwijk? Neem dan een kijkje op nissanvandebunte.nl.