Germontis
Image default
Zorg

Nieuwe zorgverzekering afsluiten voor 2021

Nu, zo tegen het einde van het jaar kunt u weer kiezen: wisselen van zorgpakket of zelfs wisselen van zorgverzekeraar. Om deze beslissing te nemen kunt u uzelf een aantal vragen stellen. Bijvoorbeeld of u komend jaar nog dezelfde aanvullende verzekering nodig heeft als dit jaar. En zo ja, of deze ergens anders misschien goedkoper is of een andere zorgverzekeraar betere service biedt. En mogelijk heeft u in 2021 een tandartsverzekering nodig met ruime vergoedingen, maar is dit bij uw huidige verzekeraar geen optie.

Overstappen naar zorgverzekeraar Salland

Als regionale zorgverzekeraar gelooft Salland dat we met elkaar de zorg kunnen verbeteren. Wanneer u zich bij ons aansluit, wordt een overgroot deel van uw premie geïnvesteerd in de zorg. We steunen verschillende initiatieven die zijn gericht op het verbeteren van de zorgkwaliteit in onze regio. Als verzekerde bij Salland draagt u dus indirect uw steentje hieraan bij. En u profiteert zelf van een betere zorgsituatie. Salland kent geen winstoogmerk. Zo blijft goede zorg voor iedereen betaalbaar. Wilt u in december overstappen naar zorgverzekeraar Salland? Dan beëindigen wij uw huidige zorgverzekering. Hier hoeft u dus zelf niets voor te doen.

Orthodontie verzekering afsluiten

Heeft uw kind een beugel nodig? Dan hoeft u enkel uw eigen tandartsverzekering te raadplegen. De kosten voor een beugel kunnen immers hoog oplopen. Een speciale orthodontie verzekering is er niet. Heeft u nog geen tandartsverzekering of bent u nog geen klant bij Salland? Dan is december een mooie maand om een overstap te maken of een tandartsverzekering af te sluiten. Met een tandartsverzekering zijn uw kinderen onder de 18 jaar verzekerd voor orthodontie kosten. Voor volwassenen geldt dit niet, enkel in zeer uitzonderlijke gevallen. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website. Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord om uw vragen te beantwoorden.

https://www.salland.nl