Germontis
Image default
Zorg

Begeleiding voor personen met autisme nabij Helmond

BijdeHand Zorg is een organisatie die begeleiding biedt aan mensen met autisme in de buurt van Helmond. De organisatie is gevestigd in Deurne en is kleinschalig en laagdrempelig. Ze gaan flexibel te werk en bieden professionele en persoonlijke begeleiding aan in allerlei vormen. Ze helpen zowel kinderen en jongeren als volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Samen proberen ze ervoor te zorgen dat de personen met autisme een zo groot mogelijke mate van welzijn, levensvreugde, autonomie en regie over hun eigen leven krijgen. Door een breed spectrum aan zorg aan de te bieden, kan BijdeHand Zorg dit mogelijk maken.

Verschillende soorten begeleiding voor mensen met autisme

Bij deze organisatie nabij Helmond bieden ze begeleiding aan voor mensen met autisme, met als doel om hen zelfredzamer en zelfstandiger te maken en het stressniveau te verlagen. Er wordt samen met de betrokken personen gekeken naar de hulpvraag en op welke manier er aan deze hulpvraag gewerkt kant worden. Dit kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Daarnaast biedt BijdeHand Zorg ook begeleiding aan voor mensen in de omgeving van een persoon met autisme. Hierbij wordt onder andere doorgenomen hoe je in bepaalde situaties kunt handelen en worden alle vragen over autisme beantwoord.

Neem contact op met deze organisatie voor meer informatie

Ben je benieuwd wat deze organisatie nabij Helmond voor jou kan betekenen op het gebied van begeleiding bij autisme? Bekijk dan hun website voor meer informatie. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of wil je advies? Neem dan gerust contact op met BijdeHand Zorg in Deurne. Zij vertellen je meer over de verschillende soorten begeleiding en geven je advies. Wanneer je vervolgens een begeleidingstraject wilt aanvragen, ondersteunen ze je hier graag bij. Je bereikt hen zowel telefonisch als via e-mail, met de contactgegevens op hun website.

https://bijdehandzorg.nl/