Germontis
Image default
Zorg

Geen angsten meer met een tandarts die volledige narcose aanbiedt

Angst voor de tandarts kan verschillende oorzaken hebben. Misschien heeft u als kind een slechte tandarts gehad die u niet geruststelde en die u met ongeduld behandelde. Het is ook mogelijk dat u veel problemen met het gebit heeft gehad en dat u niet met plezier terug denkt aan alle bezoekjes aan de tandarts in Deventer die daarmee gepaard gingen. Wat ook de reden mag zijn voor uw gevoelens; met een tandarts die een volledige narcose aanbiedt, zoals Tandartspraktijk St. Jozef in Deventer, hoeft u deze angsten niet meer te voelen.

Wat is een volledige narcose?

Een volledige narcose bij de tandarts is hetzelfde als wat u krijgt als u een operatie laat uitvoeren in het ziekenhuis. De tandarts in Deventer brengt u in slaap voordat het werk aan uw gebit begint en maakt u weer wakker als het klaar is. Dit wordt – net als in het ziekenhuis – door een anesthesist gedaan. Terwijl u bij de tandarts onder volledige narcose bent, wordt er constant gemeten of alles goed met u gaat. Dit type narcose is vaak zo kort nodig, dat u er nauwelijks bijwerkingen van ervaart.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bent u bang voor de tandarts, dan is het dus niet meer nodig om uw bezoek uit te stellen. Kies voor een tandarts die een volledige narcose aanbiedt en u merkt niets van wat er in uw mond gebeurt. Allereerst zal de tandarts van deze praktijk in Deventer uitgebreid met u in gesprek gaan over uw angsten en waar deze vandaan komen. Daarna wordt bepaald wat de beste aanpak is: een volledige narcose of een sedatie. U moet in beide gevallen zes uur van tevoren stoppen met eten en drinken. Nadat de behandeling is afgerond, heeft u een uurtje nodig om bij te komen. U mag daarna de tandarts in Deventer weer verlaten. Zorg dat iemand u ophaalt, want u kunt dan eerst nog niet rijden. Heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact op met deze tandartspraktijk.