Germontis
Image default
Zorg

Geen angsten meer met een tandarts die volledige narcose aanbiedt

Angst voor de tandarts kan verschillende oorzaken hebben. Misschien heeft u als kind een slechte tandarts gehad die u niet geruststelde en die u met ongeduld behandelde. Het is ook mogelijk dat u veel problemen met het gebit heeft gehad en dat u niet met plezier terug denkt aan alle bezoekjes aan de tandarts in Deventer die daarmee gepaard gingen. Wat ook de reden mag zijn voor uw gevoelens; met een tandarts die een volledige narcose aanbiedt, zoals Tandartspraktijk St. Jozef in Deventer, hoeft u deze angsten niet meer te voelen.

Wat is een volledige narcose?

Een volledige narcose bij de tandarts is hetzelfde als wat u krijgt als u een operatie laat uitvoeren in het ziekenhuis. De tandarts in Deventer brengt u in slaap voordat het werk aan uw gebit begint en maakt u weer wakker als het klaar is. Dit wordt – net als in het ziekenhuis – door een anesthesist gedaan. Terwijl u bij de tandarts onder volledige narcose bent, wordt er constant gemeten of alles goed met u gaat. Dit type narcose is vaak zo kort nodig dat u er nauwelijks bijwerkingen van ervaart.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bent u bang voor de tandarts, dan is het dus niet meer nodig om uw bezoek uit te stellen. Kies voor een tandarts die een volledige narcose aanbiedt en u merkt niets van wat er in uw mond gebeurt. Allereerst zal de tandarts van deze praktijk in Deventer uitgebreid met u in gesprek gaan over uw angsten en waar deze vandaan komen. Daarna wordt bepaald wat de beste aanpak is: een volledige narcose of een sedatie. U moet in beide gevallen zes uur van tevoren stoppen met eten en drinken. Nadat de behandeling is afgerond, heeft u een uurtje nodig om bij te komen. U mag daarna de tandarts in Deventer weer verlaten. Zorg dat iemand u ophaalt, want u kunt dan eerst nog niet rijden. Heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact op met deze tandartspraktijk.

Gerelateerde artikelen

Een betrouwbare winkel voor al uw hulpmiddelen in de zorg

Nieuwe zorgverzekering afsluiten voor 2021

Voor de juiste thuiszorgartikelen bezoekt u een betrouwbare webshop