Germontis
Image default
Zorg

Een betrouwbare winkel voor al uw hulpmiddelen in de zorg

Voor al uw hulpmiddelen voor de zorg kunt u terecht bij de experts van Zorgthuiswinkel.nl. Met de producten die dit bedrijf aanbiedt, creëert u een veilig thuis. Is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om zonder hulp ‘s nachts naar het toilet te gaan? Of heeft u moeite met aan- en uitkleden? Dit bedrijf biedt een scala aan handige hulpmiddelen voor de zorg aan. Heeft u advies nodig? De zorgexperts helpen u graag verder.

Een ruim aanbod aan hulpmiddelen

  • Toiletstoelen
  • Douchestoelen
  • Transferbeugels
  • Rugsteunen
  • Rolstoelen en rollators
  • Handvatten en beugels
  • Bedtafels

Voor elk probleem dat u ervaart hebben de experts een passende oplossing. Bent u op zoek naar handige producten voor onderweg, zoals een scootmobiel of hulpmiddelen voor in de auto? Of zoekt u juist hulpmiddelen die thuis de nodige zorg leveren, zoals een bedtafel of een toiletverhoger? U vindt zeker waar u naar zoekt bij deze uitgebreide en betrouwbare zorgwinkel.

Bestel uw benodigdheden

Bij Zorgthuiswinkel.nl bestelt u gemakkelijk online alle producten die u nodig heeft. Het bedrijf beschikt over het webshopkeurmerk van WebwinkelKeur. Hierdoor weet u zeker dat u betrouwbare en veilige hulpmiddelen voor de zorg bestelt. Het voordeel van online bestellen is dat u niet naar de winkel hoeft. Ook hoeft u geen account aan te maken om een bestelling te plaatsen. Bij besteding van minimaal vijftig euro wordt uw bestelling ook nog eens gratis thuisbezorgd. U kunt gemakkelijk en veilig betalen via Bancontact, PayPal of iDEAL. Als u toch liever de producten afhaalt, kan dat op het afhaaladres in Rijen. U kunt producten ook retourneren als dit nodig mocht zijn.

https://www.zorgthuiswinkel.nl/