Germontis
Image default
Marketing

WAT DOET RECLAMEBUREAU ENSCHEDE?

Bij reclamebureau Enschede bent u terecht voor al uw reclame promoties. Ons deskundige personeel met heel veel ervaring in het reclame maken en opzetten van reclamemateriaal kan u het best van dienst zijn heel Enschede. Wij hebben de beste ontwerpers, en bezitten ook een ruim arsenaal aan materiaal ter uw dispositie om uit te kiezen voor al uw reclame promotie. Verder is het materiaal dat wij ter beschikking hebben van hoogwaardige kwaliteit en zeer milieuvriendelijk. Ook zijn onze hangborden en reclameborden klimaatbestendig. Bij ons hier in Enschede bent u verzekerd niet alleen van kwaliteit maar ook van deskundigheid.  

WAT MOET IK DOEN OM RECLAME VIA JULLIE TE MAKEN? 

Dat gaat heel simpel en snel hier in Enschede. Het moment u zover bent dat u reclame wilt maken, maakt u contact met ons via de mail, onze website of telefonisch. Na contact opgenomen te hebben kunnen wij dan verder afspreken als u op locatie komt of als de afhandeling digitaal geschiedt. Zo zullen wij u een aanvraagformulier met de meest relevante vragen stellen waaruit wij dan een beeld krijgen wat u wilt promoten en hoe u dat wilt. Hetzij een tv en/of radiospotje, een reclamebord of via de sociale media u noemt het maar op, wij kunnen het voor u doen. Nadat wij een beeld verkregen hebben over hoe en wat u wilt kunnen wij dan een offerte voor u in elkaar zetten waarna uw goedkeuring er over wordt gegaan tot het produceren van uw reclame.   

KRIJG IK GARANTIE OP DE RECLAMEBORDEN? 

Jawel dat krijgt u zeker. Bij reclamebureau Enschede gaan wij voor zeer tevreden klanten. Daarom zijn op al onze promo materialen in de openlucht garantie op. Dat houdt in dat zou u bijvoorbeeld een reclamebord hebben hangen en het door weer of wind of zelfs door vandalisme worden vernietigd wij het geheel kosteloos wederom voor u aanbrengen. En dit doen wij zonder een maximum van keren in te stellen. Zou het 1 of zou het 20 keren geschieden wij herstellen het. We houden ons verantwoordelijk voor uw promo activiteit dat via ons geschied, dat het van de hoogste kwaliteit mag zijn en dat het uw doelgroep zo effectief mogelijk mag bereiken.