Germontis
Image default
Industrie

In Zuid Holland moet je zijn voor grondverzet

Het beste grondverzet Zuid Holland is er voor de grootste projecten. Wij hebben alle machine om u project succesvol te laten verlopen. En hebben al voor veel grote projecten de machines voor grondverzet geleverd. Wij zijn een professioneel bedrijf en werken al jaren in de branche. Dus heeft u nou een project waar het een en andere aan grote voertuigen voor nodig zijn dat zijn wij daar de aangeschreven persoon voor. We hebben alles om uw klus te kunnen klaren, en weten als geen ander wat hard werken is of het nou regent of niet. Bel gerust voor de huur van grondverzet en kijk wat we voor uw project kunnen beteken. Wees wel op tijd onze voertuigen worden aan de lopende band verhuurd.

Waarom kiezen voor ons

Wij beschikkingen over alles als gaat om grondverzet door middel van grote machinale voertuigen. Daarnaast zijn deze machines erg duur en dus  onbetaalbaar voor eenmalig gebruik, daarom bieden wij ze ook te huur aan en scheelt dat erg veel in de kosten. Daarnaast hebben wij gediplomeerde bestuurders die de machine besturen. En zo bent u automatisch verzekerd mocht er wat gebeuren. En kunt u er vanuit gaan dat alles soepel zou gaan verlopen. Me dat stukje zekerheid maakt ons dat tot een van de beste grondverzetbedrijven van zuid holland. 

Transport bij ongeval

Ook voor transport moet u bij ons zijn, voor bijvoorbeeld het wegslepen van auto’s die getroffen zijn door een auto ongeluk. Dan zijn wij er voor je om dit voertuig weg te slepen en de weg weer vrij te maken voor andere mensen, en nog meer ongelukken te voorkomen. Vrachtwagen zijn grote voertuigen en dan moet er ook gebruik worden gemaakt van groot geschut en dat is iets waar we overschot aan hebben. Onze voertuigen kunnen alles en beschikken over de beste trekkracht en de nieuwste snufjes.