Germontis
Image default
Dienstverlening

Wat is anti-kerntrekbeslag?

Anti-kerntrekbeslag is een soort beslag wat op hang- en sluitwerk wordt gemonteerd om uw woning te beveiligen tegen kerntrekken. Door dit beslag is het bijna onmogelijk om een inbraak te plegen in een woning waar op alle deuren anti-kerntrekbeslag is gemonteerd. Het rondje op de kerntrekbeslag zorgt er eigenlijk als het ware voor dat het cilinderslot niet uit te deur kan worden getrokken. Zo is het daarna niet mogelijk om met een simpele bouwsleutel de deur te openen en zodoende een inbraak kan plaatsvinden.

Voor het monteren van kerntrekbeslag is het ten strengste aangeraden om een slotenmaker in te schakelen die hier kennis van heeft, zo weet u zeker dat het beslag goed en correct wordt gemonteerd op de sloten van uw woning. Één van die professionals in de regio Hengelo is slotenmaker Doetinchem. Zij monteren al jarenlang kerntrekbeslag en hebben vele mensen geholpen bij het antikerntrek veilig maken van woningen en bedrijfspanden in de gehele regio van Hengelo en omstreken.

Vaak lukt het niet om het kerntrekbeslag zelf te monteren en kan het verkeerd gaan, er zijn ook vele maten en soorten kerntrekbeslag waardoor het moeilijk wordt om het juiste en correcte beslag aan te schaffen. Ook moeten sloten worden vervangen die de juiste beveiliging bieden in combinatie met het kerntrekbeslag. Dan kunt u het beste op zoek gaan naar sloten vervangen Doetinchem. Zo weet u zeker dat alles goed en netjes wordt gemonteerd, en dat er geen fouten worden gemaakt en schade wordt achtergelaten.