Germontis
Image default
Dienstverlening

Witgouden trouwringen, trendy, tijdloos en hypoallergeen

Een bruiloft is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. Bij zo’n mooie dag horen natuurlijk ook de mooiste ringen. Trouwringen zijn er in heel veel soorten, maten, kleuren en modellen. Een trouwring draagt u als het goed is een leven lang aan uw vinger dus het is belangrijk dat de ring helemaal naar uw wens is. Zijn jullie op zoek naar een ring die tijdloos is en die goed combineert met andere sieraden? Dan passen trouwringen van witgoud perfect bij jullie. Bijkomend voordeel van een trouwring met witgoud is dat de ring hypoallergeen is. Ideaal dus voor mensen die bij het dragen van sieraden gevoelig zijn voor allergische reacties. Bekijk de collectie van Bijzondere Trouwringen online en kom ook zeker langs in ons atelier of onze trouwringenstudio.

Bijzondere Trouwringen heeft een prachtige en diverse collectie witgouden trouwringen

De collectie van witgouden trouwringen van Bijzondere Trouwringen is zeer divers. De collectie bestaat uit mooie ringen met verschillende stijlen. Van een natuurlijke vormgeving tot aan strakke lijnen, er zal zeker een ring naar uw smaak bijzitten. Een trouwring van witgoud heeft een neutrale kleur, hierdoor combineren andere metalen perfect met deze ring. Witgoud kan bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met zwart zirkonium, platina en roodgoud. Wat ook prachtig staat in een witgouden ring is een diamant van wit of zwart of een gekleurde steen. Door het witte metaal van de ring steken de diamanten of stenen mooi af. Bij een witgouden trouwring kunt u kiezen uit glans of mat. Ook een combinatie van glans en mat is mogelijk.   

Exclusieve en bijzondere trouwringen met een prachtige diamant

Naast witgouden trouwringen heeft Bijzondere Trouwringen nog een heleboel andere type ringen in de collectie, waaronder exclusieve trouwringen. Exclusieve trouwringen zijn bezet met prachtige fonkelende diamanten. De diamanten die wij gebruiken in de ringen worden ingekocht in de stad van de diamanthandel, Antwerpen. Al onze diamanten zijn Kimberly gecertificeerd. Wanneer een diamant Kimberly gecertificeerd is is de diamant conflictvrij. Goudsmid Hildardjan maakt per jaar maar enkele exclusieve trouwringen. Met een exclusieve trouwring heeft u dus echt iets speciaals, bijzonders en exclusiefs!

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/