Germontis
Image default
Financieel

Zo zorgt CFO parttime ervoor dat je in controle blijft van je bedrijf

Stel je voor: je bent ondernemer van een succesvol bedrijf en alles gaat eindelijk een beetje de goede kant op. Alleen nu komen de grote obstakels die je erg in de weg kunnen zitten en je verliest het overzicht van je eigen zaken. Gelukkig zijn er genoeg professionals die je verder kunnen helpen op dat gebied, bijvoorbeeld CFO Capabel. Zij hebben CFO Parttime die je verder kunnen helpen om meer in controle te zijn van bepaalde situaties die je als ondernemer meemaakt. Maar wat kunnen ze voor je betekenen? Dat lees je allemaal in deze blog.

Risico’s in kaart brengen

Soms heb je geen idee over alle risico’s die op je afkomen als je zo druk bent met ondernemen. Gelukkig zorgt CFO Capabel Parttime ervoor dat je daar wel een overzicht van krijgt. Zij doen een klein onderzoek binnen jouw bedrijf en kijken naar verschillende situaties waar bepaalde risico’s naar voren komen. Uiteindelijk komt er een uitgebreidt rapport op tafel met daarin alles wat een goed idee is en alles wat je echt moet vermijden als ondernemer van het bedrijf. Hierbij moet je denken aan bepaalde investeerders, of keuzes waar je aan zat te denken.

Duidelijke planning en doelen

Het kan ook zo zijn dat je totaal geen planning voor ogen hebt wanneer je wat precies wil ondernemen. Van het magazijn checken tot aan de administratie, er komt veel kijken bij een eigen onderneming. CFO Capabel helpt je daar ook mee om een duidelijk planning te maken met maandelijkse doelen die je makkelijk zou moeten behalen. Op deze manier krijg jij en je werknemers de motivatie om dat doel te realiseren en alles op een rijtje te hebben.

Elke stap vieren

De werkwijze van CFO Capabel is dat elke stap die gezet wordt door een ondernemer gevierd moet worden. Zo is dus een kleine stap zoals een maandelijks doel halen al een grote verbetering voor CFO Capabel. Ze zorgen ervoor dat je in een bepaalde periode leert om te gaan met het bedrijf te ondernemen en daarbij een goed overzicht te hebben. Zij zorgen ervoor dat je alles in controle kan houden voor een langere periode.