Germontis
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers, een betrouwbaar en ervaren dakbedekkingsbedrijf

Een dakbedekkingsbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring is De Dakmakers. De Dakmakers zit in Alphen aan den Rijn, vanuit daar zijn wij werkzaam in het hele Groene Hart, de Randstad en daarbuiten. Bij De Dakmakers kunt u terecht voor professioneel dak advies, herstelwerkzaamheden, renovaties, lekkages, onderhoud, controles en servicediensten. Al onze dakmakers hebben veel ervaring, zijn opgeleid aan een gespecialiseerd opleidingsinstituut en zijn gecertificeerd. Veiligheid en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk, we zijn dan ook in het bezit van het VCA certificaat. Doordat we in het bezit zijn van dit certificaat werken we volgens de laatste richtlijnen en eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Ook zijn we aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor dakbedekkingsbedrijven. De Dakmakers geeft u volledige projectgarantie op het werk dat wij hebben geleverd.

Ook ’s nachts staan we voor u klaar

Naast het repareren, onderhouden en renoveren van daken hebben wij een 24/7 dakservice. Dit betekend dat u ons altijd kan bellen, overdag, ‘s nachts en in de weekenden wanneer u onverhoopt schade heeft gekregen aan uw dak. Niets zo vervelend als een lekkage hebben door plotselinge schade aan uw dak door bijvoorbeeld een storm. Daarom staan wij altijd voor u klaar zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken en de schade beperkt kan blijven.  

Schade aan uw dak? Bel De Dakmakers!

Wanneer er schade is ontstaan aan uw dak is het verstandig De Dakmakers te bellen voor een dakreparatie. Ook als de schade aan het dak nog maar klein is is het slim niet te lang te wachten om uw dak te laten repareren. Kleine schade kan snel groter worden. Vooral lekkages kunnen voor flinke schade zorgen, waardoor de kosten ook behoorlijk kunnen oplopen. Onze vakmensen klimmen op uw dak en nemen nauwkeurig de schade op. Vervolgens bespreken we onze bevindingen samen met u en bespreken we wat er moet gebeuren om de schade op te lossen. Wanneer alles duidelijk voor u is klimmen we het dak weer op en herstellen de schade.   

 

https://www.dakmakers.nl/