Germontis
Image default
Onderwijs

Motorrijlessen in Limburg

Dus je gaat motorrijlessen volgen in Limburg. Nog nooit op een motor gezeten? Dan kunnen wij jou helpen. Omdat je nog geen ervaring op een motor hebt, beginnen alle lessen op de parkeerplaats. Hier kun je de motor gemakkelijk en zonder zorgen leren begrijpen. De oefeningen doen we samen. Soms doen we die voor en doe jij ze na en soms zit je achterop terwijl we laten zien wat er moet gebeuren. Ben je gewend geraakt aan je motor? Dan gaan we langzaamaan de weg op. Onze motorschool in Limburg leidt je stap voor stap op tot een echte motorrijder!

Motorrijschool Limburg

Er zijn verschillende soorten motorrijbewijzen (rijbewijs A), dit heeft te maken met jouw leeftijd. Ben je 24 jaar of ouder dan kan je gelijk op voor het volledige rijbewijs A. Hierbij is er geen beperking op het vermogen van de motor waarop je mag rijden. Je kan al vanaf je 18e opgaan voor rijbewijs A1, op je 20e voor rijbewijs A2 en op je 21e al voor rijbewijs A (met code 80). Met rijbewijs A1 mag je een motor besturen met maximaal 11kW en met rijbewijs A2 motoren met maximaal 35kW. Met een code 80 mag je dezelfde motoren besturen als rijbewijs met A2, alleen vervalt de code 80 na 2 jaar. Hierna mag je alle motoren besturen, ook al ben je dan nog geen 24 jaar oud.

Motorrijschool Limburg

Bijna iedereen haalt wel zijn autorijbewijs, maar er is een veel kleiner percentage dat in bezit is van een motorrijbewijs. Veel mensen zijn bang om op een motor te rijden, je bent namelijk een stuk kwetsbaarder. De motorrijlessen in Sittard-Geleen bij BIKEcademy zorgen er voor dat je zelfverzekerd en zonder angst, op jouw motor kunt stappen. Hierdoor kun je echt genieten van het motorrijden.

https://motorrijschoollimburg.nl/